Chemie

Twee reacties

Die spammers en direct-mailers, die zien het toch maar scherp! Ooit liet ik mij op het internet eens aan iemand ontvallen dat er een bepaalde chemie tussen ons bestond en sindsdien ben ik opgenomen in de mailinglist van een leverancier van laboratoriumartikelen. Iedere maand krijg ik keurig netjes de laatste aanbiedingen op het gebied van autoclaven, inhangthermostaatbaden, microscopen en centrifuges toegezonden, compleet met erotiserende foto's van witgejaste laborantes met vrolijk gekleurde testbuisjes in hun bevallige vingers.

Wat dat betreft is het soms uitkijken geblazen. Mail een keertje dat je het niet meer ziet zitten en je krijgt prompt een bende mailtjes van allerlei ooglaserspecialisten, mopper dat de thuissituatie zo gespannen is dat het huis te klein dreigt te geraken en je wordt bedolven onder hypotheekaanbiedingen, en laat even vallen dat je de kop een beetje laat hangen en de leveranciers van V1agr@, C!al1s en andere aanspannende middelen flikkeren en masse over je virtuele drempel naar binnen toe.

Digitale helderzienden? Emailtappers? Afluisteraars? Toeval? Die discussie wil ik best aan, maar niet meer over het internet. En wat meer is, het lijkt me ook niet wenselijk mijn mening over spammerds en andere emailverspreiders nog langer via dit medium te verspreiden. Ik heb namelijk geen zin om achter m'n PC'tje vandaan te worden gestalkt door virologen, wapenleveranciers, duiveluitdrijvers of theologen.

Ik bel voortaan wel even...

Door Suffie

Donderdag 27 April 2006 te 1:14 pm

Geplaatst in Raar

twee reacties

 1. …om te vertellen dat ik speciaal uitgezocht bent om aan te horen hoeveel ik teveel betaal voor mijn hypotheek…
  Dat ik kans maak op een GRATIS bewakingssysteem voor 7,85 in de maand…
  En of ik al weet dat lenen tegenwoordig de goedkoopste vorm van inkomen is…

  TiSNiX

  TiSNiX

  (URL)

  27-04-’06 15:00

 1. Ja volgens mijn email heb ik mega erectie problemen. Toch eens bij de dokter langs :)

  svemic

  svemic

  (URL)

  27-04-’06 22:26

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.