Van mijn dromen

Twee reacties

Ik sla een bladzijde om en zie haar, de vrouw van mijn dromen. Geen glamourfoto vol erotiek en diepe kleuren, maar een strak omkaderd postzegeltje in de rechterbovenhoek. Geboeid kijk ik naar haar beeltenis, zoek haar ogen en het komt me voor dat ze mij net zo geboeid aankijkt.

'Van mijn dromen' betekent perfectie en onbereikbaarheid, een stil verlangen dat je alleen kan delen met jezelf en dat altijd de kop opsteekt als de omgeving het even toelaat om je aandacht te laten verslappen. 'Van mijn dromen' betekent een eeuwige zoektocht naar ultiem geluk waarvan je weet dat 'eeuwig' altijd te weinig tijd betekent. Maar voor mij is de vrouw van mijn dromen slechts de vrouw van mijn dromen.

Soms is ze mijn eigen lief, de moeder van mijn kind, in episodes vol inmens geluk of diepe elende; soms is ze de verleidster die de keuzes in mijn leven ter discussie stelt; soms is ze het jonge geile ding dat geraffineerd spelletjes speelt met mijn jeugd, mijn libido en mijn dwarsheid. Maar altijd is ze het middelpunt, de hoofdrol, de deus ex machina..

Ik lees de tekst naast de postzegel. Nu ken ik haar, weet ik haar naam en haar leeftijd. Ik weet waar ze woont, want ze doet, wat haar drijft en met wie ze dat deelt. Haar rol is mij helder, evenals de kleur van haar ogen en de snit van haar kleding. En uiteindelijk rest mij slechts ??n onzekerheid...

..dat ze er vannacht wellicht niet meer zal zijn...!

Door Suffie

Maandag 05 Juni 2006 te 09:44 am

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. Heer suf. Heel erg mooi. ( u hoort applaus)

  svemic

  svemic

  (URL)

  05-06-’06 21:05

 1. Wie? wie? wie is het dan? Mooi omschreven!

  Diana

  Diana

  (URL)

  08-06-’06 21:53

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.