Stel je voor..

Acht reacties

Stel, je hebt een seksuele afwijking waarbij je het fijn vindt om je pielemoos in jonge hondjes te steken. Zoiets moet je dus ?cht niet willen, onze maatschappij is namelijk nog helemaal niet klaar voor deze 'puppy-love'variatie. Jonge hondjes moeten namelijk vertederend, onschuldig en knuffelbaar zijn en niet uitgerekt over straat waggelen.

Als je een beschaafd mens bent hou je er dus je mond over. Je houdt je verre van hondenliefhebbers, zeker als ze pups hebben, neemt genoegen met een beperkt seksleven of zoekt alternatieven in pluche beesten waar je een latex anusje uit de Viashop-catalogus hebt ingenaaid. Soms bezoek je ranzige zaaltjes waarin je met soortgenoten in het diepe donker voor de zoveelste keer '101 dalmati?rs' kijkt en in het uiterste geval trek je jezelf diep in de nacht af voor de etalage van een malafide dierenhandelaar.

Als je dapper bent maak je je afwijking en de acceptatie daarvan bespreekbaar, vertel je aan de maatschappij hoe het is om zo te zijn. Vertel je dat je rustig op straat een hondje kan aaien zonder bijbedoelingen, dat je niet automatisch een paal in je broek krijgt als je een jong herdertje ziet spelen, dat je seksualiteit net zo beheersbaar is als bij een ander, die ook niet iedere vrouw bespringt die hij op straat tegenkomt, dat je je bewust bent van wat je gevoelens in de maatschappij teweeg brengen en dat je daar integer mee probeert om te gaan.

Als je dom bent zet je de maatschappij tegen jezelf en je lotgenoten op door een politieke partij op te richten waarin je opkomt voor je rechten. Dan stel je een partijprogramma op waarin je pleit voor avondopenstelling van kennels en asielen, of het uit het strafrecht halen van seks met dieren. Je vindt dat dieren moeten mogen meespelen in 'hardcore' films en dat puppies ongeregistreerd en anoniem vanuit fokkerijen mogen worden verkocht. Je pleit voor verlaging van de plaatsingsleeftijd van jonge honden van 12 naar 8 weken en eist vrije inzage in de registers van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. En daarna mopper je dat Nederland steeds intoleranter wordt...

En dan gaat het nog maar om puppies...!

Door Suffie

Donderdag 08 Juni 2006 te 09:56 am

Geplaatst in Raar, Seks & Lust

acht reacties

 1. Gadver, alleen het idee al.

  vitrage

  vitrage

  (URL)

  08-06-’06 15:28

 1. Het mooiste commentaar komt deze week andermaal van de onvolprezen Fokke en Sukke – zie de cartoon van dinsdag 6 juni 2006. http://www.foksuk.nl

  Ralph

  Ralph

  08-06-’06 15:50

 1. Het is toch ook inderdaad niet te geloven! Denk je dat het echt gaat gebeuren dat die partij voor idioten gaat bestaan?

  Diana

  Diana

  (URL)

  08-06-’06 21:52

 1. En toch blijf ik het merkwaardig vinden dat het de Wildersen van deze wereld zijn die het hardst lopen te roepen dat deze club verboden moet worden. Toen het om cartoons van Mohammed ging, was de vrijheid van meningsuiting absoluut en het hoogste goed. Blijkbaar geldt dat alleen als je de in hun ogen juiste mening hebt.

  Dat neemt niet weg dat het wat mij betreft prima zou zijn als deze club aangepakt zou kunnen worden. Je moet er niet aan denken hoe misbruikte kinderen en hun ouders zich moeten voelen als er zo’n griezelig staat te beweren dat sex met kinderen normaal en “liefde” zou zijn. Ik vrees echter dat de manier waarop ze het hebben geformuleerd nog net binnen de wet is…

  Eric

  Eric

  (URL)

  08-06-’06 22:41

 1. Ik kan me daadwerkelijk niet voorstellen dat deze partij echt gaat bestaan. Maar stel dat het wel gebeurd, dan zullen ze stevig worden bedreigd (zit er dik in) en de bescherming zal dan uit belastinggeld worden betaald. Ik heb het er echt niet voor over…

  Xaviera

  Xaviera

  (E-mail ) (URL)

  08-06-’06 22:51

 1. Jij hebt soms van die geniale invalshoeken, Suffie!

  Nova

  Nova

  (URL)

  10-06-’06 04:09

 1. ijzersterk

  Si iS

  Si iS

  (E-mail )

  10-06-’06 09:15

 1. Maar geef toe triester kan het gewoon niet toch :(

  Eljo

  Eljo

  (E-mail ) (URL)

  27-06-’06 11:31

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.