Gaar

Vier reacties

Ik werd me er van bewust dat het water om mij heen warmer werd, heet zelfs. Ik probeerde me te bewegen, maar het rolladetouw zat zo strak om mijn lichaam gewikkeld dat ik niet verder kwam dan wat doelloos gekronkel. Een enorme, kale neger met een gigantische sigaar door het tussenschotje van zijn neus boven een opvallend pruimenmondje stopte even met roeren en trok een indrukwekkende soeplepel uit de pot. 'Spartel niet zo, joh!' zei hij met een plat Rotterdams accent, 'die spetters zijn gloeiend heet op mijn armen'.

Ik merkte dat ik het benauwd begin te krijgen, niet alleen door de hitte, maar ook door de opkruipende doodsangst. 'Maak me los' riep ik, 'ik heb ook rechten! Zo duurt het uren voor ik gaar ben.' De neger lachte en begon kalm verder te roeien. 'Kom kom' zei hij, 'ik heb genoeg voor je betaald dus ik maak je klaar zoals ik dat wil. Wees blij dat ik je niet eerst hebt aangebraden!' Ik begon heftig te protesteren en te tieren, maar de neger trok zich er niets meer van aan. Met een bloedserieus gezicht prikte hij me met een enorme vleesvork in mijn bovenarm. 'Lekker sappig, niet zo droog' zei hij tevreden.

Ik schrok wakker omdat mijn lief aan mijn arm trok. 'Wordt wakker' fluisterde ze, 'er is iets met het waterbed. Hij wordt steeds warmer!' In ??n ruk zat ik overeind en voelde om me heen. Het matras was bloedheet! Vloekend greep ik naar het regelkastje van de verwarming, maar welke kant ik de temperatuurregelaar ook opdraaide, het lampje van de thermostaat bleef branden. Geen wonder dat het zo warm werd, het ding sloeg niet meer af! Ik trok de stekker uit het stopcontact en besloot morgen meteen een compleet nieuwe verwarming te kopen. Samen trokken we het dekbed over het matras en legden ons daar bovenop ten ruste, tenslotte moest er ook nog geslapen worden.

Ik deed het licht uit en draaide me om. Toen mijn ogen een beetje aan het donker waren gewend vielen mijn ogen op een naakt stuk dij dat naast me lag, zacht glanzend in het maanlicht. En terwijl het water in mijn mond liep bedacht ik mij dat het er verdomd sappig uitzag...!

Door Suffie

Vrijdag 09 Juni 2006 te 08:17 am

Geplaatst in Default

vier reacties

 1. En nu? Slaaptekort en een kapot waterbed?

  svemic

  svemic

  (URL)

  09-06-’06 13:55

 1. Een kippetje vindt iedere man lekker toch?

  Diana

  Diana

  10-06-’06 22:30

 1. Zou Rita Verdonk ??k een waterbed hebben, met haar ‘recht door zee’?

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  10-06-’06 23:15

 1. Hopelijk niet meteen het braadgaren gepak?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  11-06-’06 03:39

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.