Tot je strot in het genot

Zes reacties

Even stopte hij met likken om op adem te komen, z'n verkrampte kaken heen en weer bewegend en z'n pijnlijke tong ontspannend. Hij bewoog zijn hoofd en schouders om de spanning uit z'n nek weg te nemen die werd veroorzaakt door de onnatuurlijke houding waarin hij lag. Onderwijl probeerde hij een haartje dat ergens in de afgelopen minuten tegen z'n huig aan was blijven plakken weg te krijgen door wat speeksel te verzamelen en door te slikken, krampachtig proberend de bijbehorende onsmakelijke geluiden achterwege te laten.

Ze tilde haar hoofd op en keek door half geloken ogen naar het hoofd tussen haar benen. 'Gaat het?' zei ze zachtjes? Ze pakte zijn handen beet en verplaatste ze. De witte plekken op haar dijen gaven aan waar zijn vingers zich in haar zachte vlees hadden gegraven, ze wist dat sommige van die plekken morgen blauw zou zijn. De plekken waar ze geschoren was schrijnden door het zweet en het voortdurende langsschuren van zijn voorhoofd langs haar tere huid, en haar rug begon pijn te doen van het ononderbroken omhoog duwen van haar bekken.

Ze tilde haar hoofd verder op en liet haar hand in de richting van haar kruis gaan. 'Zal ik je even helpen?' vroeg ze zachtjes, het antwoord was een woest gebrom en hij duwde haar hand ruw terug. Ze legde haar hoofd neer en probeerde te ontspannen. Ze fantaseerde over gespierde lijven en ondeugend kijkende karakterkoppen; George Clooney, Robby Williams, Al Pacino. Hij fantaseerde over zonovergrote stranden, bakstenen muurtjes en een achterstallige managementrapportage. Het hielp voor geen van beiden...

Maar allebei wisten ze het en beaamden het zwijgend: orale seks, het blijft iets bijzonders....!

Door Suffie

Vrijdag 23 Juni 2006 te 5:45 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zes reacties

 1. Zuhucht………

  TiSNiX

  TiSNiX

  (E-mail ) (URL)

  23-06-’06 18:28

 1. Ja heel bijzonder!

  svemic

  svemic

  (URL)

  23-06-’06 19:12

 1. ja, sorry, maar ik moet ineens heel erg aan het woord ‘frikadel’ denken…
  :-)

  Luna

  Luna

  23-06-’06 22:18

 1. Voorhoofd?
  Onderschat baardstoppels niet!

  Nova

  Nova

  (URL)

  24-06-’06 11:52

 1. Moet je opletten wat er gebeurt wanneer zij zich verslikt bij de uitvoering van de swassant n?f. En helpt George Clooney ?cht?

  mibi

  mibi

  (E-mail )

  24-06-’06 23:08

 1. Voorhoofd? Raakt visualisatie zo kwijt In dit geval toch al geen nadeel eigenlijk ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  25-06-’06 00:31

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.