De nieuwe keuken

Zeven reacties

Door Suffie

Dinsdag 27 Juni 2006 te 3:36 pm

Geplaatst in Default

zeven reacties

  1. Doe mij die spinaziekadootjes maar. Wanneer komen ze?

    Si iS

    Si iS

    (E-mail )

    27-06-’06 17:22

  1. Een talibanfilet wordt bij voorkeur geserveerd op een schotel warm zand…

    Maar…

    Ik vermoed dat uwe sufheid het hier heeft over een plaatje tulband gebak.

    TiSNiX

    TiSNiX

    (E-mail ) (URL)

    27-06-’06 17:58

  1. Leuk menuutje. Maar goed, laat ik eens proberen… – Platte Mak: ach nee h?, Geert is toch niet onder de tram gekomen? – Koe met suiker: slagroom? – Talibanfilet: hopelijk zijn “onze jongens” dat niet als ze afghaan. – warm grind: Ratlebandkooltjes? – smurrie: uooies die door de blender zijn gehaald?
    Mwah, ik geef het op n ben benieuwd of het echt smakelijke recepten zijn.
    Krijgen we die nog te lezen?

    Peter

    Peter

    (URL)

    27-06-’06 21:54

  1. Sorry, bij smurrie moet staan: wuppies

    Peter

    Peter

    27-06-’06 21:55

  1. Is het goed als ik het niet analyseer maar gewoon nog een keer zou willen eten? :-p
    De koe met suiker is hier nog steeds favoriet, en de Stuffed Koala is goed voor h??l veel leuke herinneringen die opeens weer boven komen!

    Redelijk terzijde: ik heb de oven binnen, yay! Zal de link nog ff voor je opsnorren!

    Marti

    Marti

    (E-mail ) (URL)

    27-06-’06 23:44

  1. @TiSNiX: de talibanfilet wordt hier bij voorkeur geserveerd met vanille, een gerecht dat is voortgekomen uit de opmerking: “tering! Jullie zouden toch pas morgen komen eten?”

    @Marti: Zojuist besteld, en voor wat betreft de koe wende U zich tot de agenda

    Suffie

    Suffie

    (E-mail ) (URL)

    30-06-’06 10:24

Leave a Reply