Suffie krijgt geen lOggy

Geen reacties

Al sinds het prille begin van dit weblog, nu al bijna zo'n vier weken geleden, open ik elke dag met kloppend hart mijn mailbox. Iedere dag hoop ik weer dat die ene mail erbij zit, die definitieve en enige echte offici?le bevestiging van mijn bestaan in Weblogland: mijn eigen lOggy. Want zonder lOggy doe je niet mee, toch? En elke dag weer wordt bevestigd dat mijn bestaan in Weblogland nog te pril, te triviaal, te onbetekenend is om in aanmerking te komen voor dit ultieme eerbetoon. Ligt het aan mij? Ligt het aan mijn verhalen? Heb ik te weinig relaties? Of is het lOggy-uitrijkend orgaan gewoon niet op de hoogte van mijn bestaan? Allemaal vragen die door je hoofd spelen als je weer eens teleurgesteld alle spam van de dag doorneemt...

Maar ondertussen ben ik eruit. Voortvarend en pro-actief ingesteld als ik ben, heb ik een bezoek gebracht aan de lOggy-basis en daar het geheim van mijn afwezigheid opgelost. Onder aan de bladzijde, vol met reeds bestaande lOggy's, vond ik namelijk de volgende vernietigende passage:

'Iedere dag krijgt iemand een eigen lOggy!. Het is niet te voorspellen wie en je kunt er ook niet over onderhandelen. Het enige wat je kan doen is zorgen dat er een foto van jezelf online staat. Want zonder die foto is het onmogelijk om een lOggy! voor je te cre?ren.'

En daar zit het hem nou net! Ik heb geen foto van mijzelf op mijn web, wil ook geen foto op mijn web! Dat vrijwaart mij namelijk van gillende fans, herkenningen op straat en opmerkingen in mijn reactietool over het puistje op mijn neus, of het feit dat ik mij al drie dagen niet heb geschoren (wat inderdaad zo is). Het waarborgt ook mijn rust en privacy, en de mogelijkheid om ongestraft in de C1000 te flirten met vrouwen die een pak kippenpoten in mijn karretje gooien.

Sorry, mensen. Dan maar geen lOggy, maar Suffie zet geen foto op zijn log....

Hooguit een kleintje...

Door Suffie

Zondag 10 Februari 2002 te 9:02 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.