Even voorstellen (LET OP: Cynisme-alert)

Vijf reacties

Mijn naam is Ren?, maar ik reageer ook als Wilco. Ik ben een trol, dus iemand die een reactie plaatst en het vervolgens onder een andere naam vreselijk met zichzelf eens is. Ik vind het fijn om op die manier mijn agressie met betrekking tot bepaalde niet nader genoemde bevolkingsgroepn lekker anoniem op het internet te botvieren. Van ip-adressen heb ik nooit gehoord (de mijne is overigens 84.107.202.98), dus de abuse-melding die naar mijn provider Multikabel/Quicknet gaat, zal me -naast de permanente ban- wel koud op het dak vallen.

Oh ja, en mijn naam is Jonnie, en ik sta mijzelf terzijde onder de naam Remco, wat laf is omdat er ook een andere Remco reageert die w?l ter goeder trouw is. Ook ik vind dat bepaalde wereldburgers onheus bejegend dienen te worden. Mijn ip-adres is 194.109.22.149 en ik zit bij XS4ALL. Ook zij zullen we blij zijn met de door Suffie verzonden abuse-mail.

Maar goed, we hebben hier wel onze '20 seconds of fame' gekend...

UPDATE: Op verzoek van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) is een deel van deze tekst aangepast. Jammer dat het MDI noch de melder aan dit orgaan het cynisme in deze posting niet heeft weten te herkennen. Waar het op neer komt: als je wilt trollen of op andere wijze wilt zieken, doe dat dan vooral ergens anders...

Door Suffie

Zaterdag 08 Juli 2006 te 1:09 pm

Geplaatst in Default

vijf reacties

 1. Duidelijk!

  svemic

  svemic

  (URL)

  08-07-’06 15:50

 1. Heel goed van je. Ik had ook zoiets een paar maanden geleden. Kwam er zelfs achter hoe het heette en waar hij woonde, toch niks mee gedaan. Als ik jou nu zo hoor dan kan ik dit zeker wel op deze manier doen de volgende keer. Stoer!

  Pollie

  Pollie

  (URL)

  09-07-’06 20:51

 1. LOL Dat zal zeker koud op zijn dak vallen ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-07-’06 15:12

 1. Jammer dat er zo weinig gedaan wordt met abuse mailtjes.

  Rolandow

  Rolandow

  19-07-’06 13:06

 1. Wellicht een gezamenlijke poging waard? Ik krijg ook genoeg van deze onzin!

  jay

  jay

  (URL)

  22-07-’06 01:38

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.