Vakantie

Drie reacties

Sinds afgelopen weekend heb ik vier weken vakantie.

Vakantie...

Lichaam en geest schreeuwen het uit als in een eeuwenoude, volledig instinctieve reflex: vakantie! Vakantie betekent vier weken lang geen werk, arbeid, geld verdienen, bazen en bazinnen behagen of zelf behaagd worden. Vier weken lang geen deadlines, geen telefoons, geen vergaderingen, geen crisismanagement, geen beoordelingen en functioneringsgesprekken, geen conflicten, geen opdrachten, geen klachten, geen improvisaties en geen stress. Vrijheid, vier volle weken lang....

Wel moet ik van de week ?ven naar het werk om me te ori?nteren op een andere functie die ik op het oog heb en waarbij een klein gesprekje met de plaatselijke opperbaas absoluut op z'n plaats is. Ook heb ik beloofd mijn cheffin ?ven bij te springen bij een bespreking met wat hoge omes, maar da's puur omdat zij zich dan niet urenlang hoeft in te lezen in mijn taakgebied, toevallig n?t het onderwerp van die bespreking, maar verder blijf ik verre van iedere plaats die ook maar iets met werk te maken heeft.

Misschien dat ik mijn GSM ook maar even aanlaat, ik wil namelijk graag bereikbaar zijn voor mijn personeel. Bart bijvoorbeeld, zit thuis een beetje moeilijk en kon best wel eens behoefte hebben aan een luisterend oor, net als Janneke die onlangs haar vader verloor en ernstig met het management in de clinch ligt over het inleveren van vrije dagen ten behoeve van de afwikkeling. Daarnaast wil ook graag een b??tje op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, niets zo frustrerend als op je werk komen en als verantwoordelijke geen barst afweten van de opstand die er onder je collega's is uitgebroken.

Aan de andere kant is dat ook een beetje de reden waarom ik mijn email naar mijn huisadres heb doorgeprikt, dat scheelt me na de vakantie weer urenlang bijlezen en bovendien kan ik mooi inspringen in de gevallen waarin zaken mis dreigen te lopen omdat ik toevallig net even vier weken afwezig ben. Kan ik ook mooi even reageren op de laatste toegezonden notulen en plannen van aanpak, zodat die lekker snel in de definitieve versies verspreid kunnen worden.

Maar verder kunnen ze wat mij betreft allemaal het heen en weer krijgen! Suffermans is vrij, onbereikbaar, inactief en volledig ontspannen. En als ik over vier weken weer ten strijde trek ben ik ??n bonk ruwe energie, klaar voor de strijd en volledig bijgetankt.

Of ik ben hard aan vakantie toe...

Door Suffie

Maandag 24 Juli 2006 te 3:26 pm

Geplaatst in Default

drie reacties

 1. Jij moet hoognodig eens een weekje naar PaardenPoepEiland! Dan valt mail e.d. al vast weg, en suffin kan vast wel per ongeluk je werkmobiel ploep laten zeggen ergens in het midden van de plas … Die 15 meter zou afdoende moeten zijn :)

  Marti

  Marti

  (E-mail ) (URL)

  24-07-’06 16:11

 1. Dat zou dan de tweede GSM met een zeemansgraf betekenen, zoiets gaat opvallen…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  24-07-’06 16:23

 1. Ehm, zet die GSM maar uit.

  karin

  karin

  (URL)

  24-07-’06 22:02

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.