Vakantie (2)

Drie reacties

Voor wie er voor open staat ?n voldoende gemotiveerd is, is het wel degelijk mogelijk om het begrip 'vakantie' persoonlijk te herdefini?ren. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is jezelf. En een goede therapeut.

Gistermorgen boekte ik daarin mijn eerste, kleine succesje: maar liefst een vol uur lang stond mijn werkmobieltje op 'uit'! Dus geen vergader- of trilstand, maar echt volledig uitgeschakeld. Dat gevoel van bevrijding en triomf als het kookwekkertje uiteindelijk afgaat, dat is met geen pen te beschrijven. En wat fijn dat ik dat zo heerlijk kon delen met mijn therapeut, althans toen zijn gekwetste luchtpijp voldoende was hersteld om weer te kunnen ademhalen, want ook hij begreep dat ik toch even door dat moeilijke eerste kwartier heen moest (hoewel hij misschien die GSM beter niet voor me had kunnen verstoppen).

Vanavond gaan we een stapje verder. Niet alleen gaat mijn GSM dan wederom een heel uur uit, maar daarna mag ik deze keer niet meer naar m'n werk bellen of ze me misschien nog nodig gehad hebben...

Nee, het komt goed met die vakantie. Ik heb er vertrouwen in...

Door Suffie

Woensdag 26 Juli 2006 te 09:32 am

Geplaatst in Default

drie reacties

 1. Het gaat zeker te ver om een leuk vakantieadresje te bezoeken en je mobieltje helemaal thuis te laten?

  Peter

  Peter

  (URL)

  26-07-’06 11:15

 1. You’ve got it bad!

  Branwen

  Branwen

  (URL)

  26-07-’06 12:53

 1. Ik ben ontstellend trots op je. Wat een wilskracht ook he! Voor je het weet ben je van je ik-moet-zal-ga-aan-het-werk syndroom af!

  karin

  karin

  (URL)

  26-07-’06 19:40

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.