Spem...

Geen reacties

Al heel lang doe ik aan ICQ en sinds kort ook als Suffie. ICQ is leuk en levert soms hele leuke conversaties op, die je tot in de late uurtjes in hun ban houden. In feite is het een manier van communiceren die misschien wel next best is aan een gewoon gesprek.

Alleen die rottige spam, daar wordt je schijtziek van! Krijg je plotseling op je scherm een berichtje in de trend van:

Hey baby! I'm hot and horny and you can come see me now, and not pay a penny!
Click here --> http://www.members.geocities.com.howard.k2x.com/b/fnp2 to try it out for no charge!! Must be 18 or older!


En heb niet het lef om er op te klikken, want nog geen drie minuten later staat er ??n of andere automatische inbelverbinding aan je modem te ratelen @ 50 eurocent per minuut, of wordt je bijkans van het scherm afgemieterd door een invasie van opflikkerende pop-up windows die je geheel gratis tieten, kutten, billen en gouden bergen beloven, zolang je je creditcard maar bij de hand houdt...

Of plotsklaps verschijnt een persoon in je contactlist met een lieve en aanlokkende naam als Ines, die het volgende verlegen berichtje stuurt:

Hi, how are you? i have a homepage....want see?....:)
http://www.xhost.tv/freepages/karen


In de volle overtuiging dat een leuke, spontane tiener aan de andere kant van de oceaan jou aan de hand van de favorieten in je profiel heeft uitverkoren om haar Britney Spears CD's of stiekeme foto's met je te delen, klik je er op, waarna je prompt wederom wordt geconfronteerd met enkele pagina's roze vlees en gapende wonden!

Welnu, geachte spammers. Als Suffie behoefte heeft aan roze vlees of gapende wonden, dan vervoegt hij zich wel tot een kiosk of videotheek om daar gepast materiaal aan te schaffen of te huren. Mocht Suffie behoefte hebben aan een donatie-per-modem aan de ??n of andere internetinstantie, dan vervoegt hij zich wel tot het daarvoor bestemde programma Girotel... Dus bij deze het verzoek: LAAT ME MET RUST!!!

Lieve overige ICQ-gebruikers, mochten jullie relaties hebben met mensen die zich van deze praktijken bedienen, zouden jullie deze dan vriendelijk willen vragen om Suffie uit de bestanden weg te halen?? Daarna mogen jullie altijd langs komen voor een kopje virtuele koffie...

Inderdaad, met een halve gevulde koek..!

Door Suffie

Maandag 11 Februari 2002 te 12:39 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.