Vakantie (interlude)

Vier reacties

Voorzichtig neem ik een nipje van mijn whisky. Eigenlijk iets te lauw naar mijn smaak, maar in goede whisky gooi je nu eenmaal geen ijs. De omstandigheden maken mij mild en ik klaag niet.

Ik kijk toe hoe de slagregen belletjes maakt in het wateroppervlak en hoe de enorme hoeveelheid vallend water het zicht op de directe omgeving belemmert. De regendruppels voelen koud aan en ik laat mijzelf iets onderuit zakken zodat mijn schouders onder de waterspiegel van het zwembad verdwijnen. De temperatuur van het water is heerlijk, net als de wetenschap dat een kleine tuin het niet per definitie onmogelijk maakt om samen met je gezin in je blote reet in je eigen zwembad te liggen en in de stromende regen een drankje te drinken.

Ergens in de verte rommelt onweer, de whisky in mijn glas lijkt zich in de regen te verdunnen. Maar ik klaag niet, ik heb niets te klagen...

Door Suffie

Maandag 31 Juli 2006 te 11:56 am

Geplaatst in Default

vier reacties

 1. Staat je mobiel ondertussen nu wel uit?

  karin

  karin

  (URL)

  31-07-’06 19:44

 1. Als God in de polder…….

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  01-08-’06 14:58

 1. @Karin: Eh.. heu…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  02-08-’06 11:01

 1. Joltum! Dat klinkt goed!
  Doet u mij ook maar!

  Gien

  Gien

  (URL)

  19-08-’06 14:47

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.