[Gastlog] Niet alleen voor poesjes!

Twaalf reacties

"Schatje ..." zegt hij voorzichtig, "zou je iets voor me willen doen?"
Gemene actie zo net na wreed lekkere sex. Ik zou nu ?lles voor hem doen en dat weet hij maar al te goed. Hij wacht dan ook niet op antwoord. "Zou je je voortaan elke dag willen scheren? Ik voel nu dat er stoppeltjes gaan komen."
Ik was net bij zijn navel aangekomen maar in plaats van richting dij verder te gaan spring ik bijna uit bed. "Je voelt dat er stoppeltjes gaan komen?! H?llo! Ik heb gister alles geschoren, stel je niet zo aan!" bijt ik hem toe terwijl ik meteen maar even gemeen aan zijn weelderig tierende schaamhaar trek. "Alsof jij het zo netjes snoeit. Eikel!"
Nog geen uur later ben ik thuis en behoorlijk pissig.

Ik heb iets tegen overtollige haargroei. Met 'overtollige' bedoel ik zo'n beetje alles onder kin-nivo. Okay, een kerel met kaalgeschoren oksels lijkt me ook niks, maar een beetje onderhoud kan geen kwaad. Woeste bossen haar zijn gewoon niet sexy. Knip het een beetje bij, dat staat stukken beter. Wat mij betreft kan een man eigenlijk alleen de benen puur natuur laten, de rest verdient aandacht en onderhoud. Bij vrouwen vind ik blonde/lichte haartjes op de benen trouwens ook het scheren niet waard, maar donkere haren wel. De vrouwelijke oksel wil ik alleen tegen komen als die mooi kaal is, en een bikini of slipje waar aan de zijkanten vanalles onder vandaan kruipt geeft me de rillingen. Je zult daar je weg in moeten zoeken - yaiks! Je bespaart flosdraad, maar dat lijkt me niet echt een voordeel ...

Op zich zijn lief en ik het wel eens, hij is net zo anti-haar als ik. Het jammere is alleen dat het niet in hem op komt om die lijn even iets verder door te trekken en zelf ook wat onderhoud te gaan plegen. Blijkbaar snappen mannen w?l dat een fris gewassen & geschoren kut erg lekker is, maar n?et dat zelfs een fris gewassen pik tussen woeste bossen schaamhaar niet echt heel prettig is. Ja, ik generaliseer even fijn, want uiteraard diende het voorval met lief uitvoerig te worden besproken met de vriendinnen. Het werd een feest der herkenning. De (al dan niet vaste) partners bleken allemaal van frisse, geschoren dames te houden maar zelf beperkten ze zich tot het scheren van de onderkaak. Op werkdagen. Vriendin S. blijkt al dagen woest te zijn op partner R.: na een hartstochtelijk potje orale sex op de lome zondag ochtend deed bij haar alles haar pijn dankzij zijn "ach-nee-ik-hoef-me-niet-te-scheren-want-het-is-weekend" baard. R. daarintegen vroeg of ze het streepje voortaan iets hoger kon laten beginnen, dan kriebelde er ook niks aan zijn neus. Vriendin S. scheert voorlopig dus helemaal niks meer en het beloofde experimentje met anale sex kan hij de komende 12 maanden wel vergeten.

Na minder dan een halve fles wijn hadden de vriendinnen en ik al helder hoe we onze mannen het liefste zien (mannen: let op & maak notities!): bijgeknipte oksels en een mannelijke variant op de Brazilian ((veel) breder dan die van de dames, maar ook netjes kort geknipt). En de rest graag kaal. Ik h??r de heren al piepen: "Harsen? D??r? Rot op, dat doet pijn!" Ja, en voor ons is het een prettige ervaring, bedoel je? Het maakt ons niks uit of een man harst, scheert of smeert, als het maar wordt bijgehouden. Meer dan the occasional curl op rug en/of schouders? Weg ermee. Borstharen? Lekker, mooi laten zitten. Tenzij het een ondoordringbaar oerwoud is: weg ermee. De (donkere) haren die net boven de boxer zichtbaar zijn zien we echter graag. Hoogstens een beetje bijknippen, maar alsjeblieft niet weghalen! Die zijn altijd sexy, ook als er geen 6-pack boven zit.

"Ben je eigenlijk in meer dingen zo extreem?" vraagt lief hoopvol als hij 2 dagen later - netjes onderhouden! - weer in de gratie is. Arme schat. Zijn geschoren vriend heeft nu in zijn optiek veel weg van wat je in pornofilms voorbij ziet komen, en dat biedt blijkbaar perspectief. Niks zo fijn als woeste sex en niets zo erg als standaard sex, maar je kunt natuurlijk overdrijven. Ik leg lief het verschil uit tussen het blindoekje en sjaaltje versus masker en knevels. En dat een man die weet wat hij wil en daar ook voor gaat erg lekker is, maar een man die je domweg als een pop in de gewenste positie wringt absoluut niet. Ook de speelse 'tikken' die hij pleegt uit te delen zijn lekker, maar hij kan beter niet met een zweep of een ander slagwapen aan komen zetten. Gelukkig is lief het met me eens (anders zou dit een h?le lange post worden). Ik ga weer verder waar we gebleven waren, tevreden met de goede afloop. Op m'n gemakje zet ik koers richting navel. Kritisch punt, zo is gebleken. Hij mompelt wel wat, maar volgens mij komt het er op neer dat hij het naar zijn zin heeft. Opgelucht verder. Ik wil natuurlijk even goed profiteren van de nieuwe haardracht! Dan versta ik wat hij zegt: "Schatje ... Er is nog wel iets wat je misschien voor me zou kunnen doen ..."

Door Suffie

Dinsdag 22 Augustus 2006 te 6:24 pm

Geplaatst in Seks & Lust

twaalf reacties

 1. @Cockie: LOL! Briljant! Zal ‘m ook eens doormailen :)

  Marti

  Marti

  (E-mail ) (URL)

  22-08-’06 19:10

 1. Mannen met haar op hun kloten weten niet wat ze missen

  Woordenaar

  Woordenaar

  (URL)

  22-08-’06 20:04

 1. Marti ik lees je te weinig.. Ik schaam me nu al weer. Maar Leuk verhaal, en vooral dat ik voldoe aan de hoogste eisen… hahhaha. Whoea

  svemic

  svemic

  (URL)

  22-08-’06 20:23

 1. LOL! En hoe waar ook!

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  23-08-’06 10:50

 1. Een fijn stukje tekst Marti, hulde!

  Rick de Kikker

  Rick de Kikker

  (URL)

  23-08-’06 11:41

 1. Eindelijk iemand die eerlijk zegt hoe het moet.

  vitrage

  vitrage

  (URL)

  24-08-’06 15:39

 1. @Woordenaar: da’s een leuke voor op een Tshirt :)

  @Svemic & Rick: bloos

  @CiNNeR: spread the world, girl :-)

  @Vitrage: meen je dat?

  Marti

  Marti

  (E-mail ) (URL)

  24-08-’06 19:43

 1. @Marti: Noem het toeval maar gisteren trof ik een homosexuele kennis die op missie was tegen de beharing. Niemand kon de kroeg verlaten zonder te weten hoe wenkbrouwen geepileerd, oksels getrimt en ballen glad geschoren moesten. Ik had hulp ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  25-08-’06 10:38

 1. @CiNNeR: haha, briljant! De wenkbrouwen ben ik trouwens vergeten, maar ik denk dat met het beeld van ene Ruud Lubbers op het netvlies dat wel snel duidelijk te maken is ;-) Hulde aan de kennis en zijn missie!

  Marti

  Marti

  (E-mail ) (URL)

  25-08-’06 12:05

 1. Toch zullen wekbrouwen minder snel kriebelen bij de sex vermoed ik, hoewel Lubber het voor elkaar zou kunnen krijgen!! (Ok, die visualisatie krijg ik vandaag niet meer uit mijn hoofd!)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  25-08-’06 14:38

 1. Hmm .. Lubbers en sex in 1 zin … Ik hoef voorlopig niet meer, haha!
  (Met dank voor het plaatje wat hier nu ook op het netvlies staat :))

  Marti

  Marti

  (E-mail ) (URL)

  26-08-’06 14:44

 1. Hoe herkenbaar!!! grinnik

  Linda

  Linda

  (URL)

  30-08-’06 19:01

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.