Mond op mond

Acht reacties

Hoewel ik best wel een geile donder ben, is het aantal vrouwen van wie ik het toelaat dat ze me bij begroetingen of andere uitingen van genegenheid op de mond zoenen, nogal klein. Feitelijk betreft het maar een klein clubje van wat directe familieleden en een paar intieme vriendinnen die deze eer ten deel valt. Dat heeft niets te maken met preutsheid of remmingen. Tijdens een flinke pot wrede seks duw ik zonder enige g?ne mijn tong in alle natuurlijke lichaamsholtes van het vrouwelijk lichaam, mits daar geen haren in groeien en mits de bezitter dezes vaardig is in, en bereid is tot het ruimhartig hanteren van een nat washandje.

Maar zoenen heeft weinig met seks te maken. Zoenen is een ritueel dat hoort bij de dynamiek der menselijke interactie, waarin zaken als respect, genegenheid en onderwerping op non-verbaal niveau worden uitgewisseld. Daar ben ik niet alleen heel terughoudend in, ik hanteer ook een paar eenvoudige voorwaarden: er moet sprake zijn van een duurzame en wederkerige vriendschappelijke of familierelatie, er gelden minimale esthetische en hygi?nische eisen en de eventuele hormonale opspelingen mogen geen directe gevolgen hebben voor bestaande relaties en verstandhoudingen. En bovendien moet het zoenen op zich 'passen' in de contekst van het moment en de omgeving.

Geen universele visie, heb ik gemerkt. Afgelopen zomer werd ik tot mijn grote verbazing na afloop van een groot tuinfeest bij het afscheid door de gastvrouwe vol op de bek gezoend. Geen tong, geen hand in 't kruis of schitter-oogjes, maar gewoon plat op de plaat. Twee keer achter elkaar. Kennelijk zijn mijn principes en denkbeeldingen op dit gebied aan herijking toe. De 'dynamiek der menselijke interactie' is tenslotte ook onderhevig aan veranderende tijden, net als de seksuele moraal. En dat betekent dat denkbeelden soms moeten worden bijgesteld aan het actuele, geldende tijdsbeeld.

Ik heb begrepen dat mijn zoenende gastvrouwe binnenkort w??r een feestje heeft gepland. Dat lijkt me een uitstekende gelegenheid om een gedeelte van het voor de herijking noodzakelijke veldonderzoek een aanvang te laten nemen. Maar dan steek ik voor de zekerheid maar wel alvast een washandje bij me...

Door Suffie

Zaterdag 02 September 2006 te 6:13 pm

Geplaatst in Seks & Lust

acht reacties

 1. Een “don’t mess with my mouth” reclame in gedachte?

  karin

  karin

  (URL)

  03-09-’06 11:27

 1. Die washandjes van je zijn nog schappelijk. Ik verwacht een ruimhartig gebruik van de wastobbe met bijbehorende harde borstel. :)

  Branwen

  Branwen

  (E-mail ) (URL)

  03-09-’06 20:16

 1. Een “gelikt“eind, maar wat bedoel je nou eigenlijk? Ben je van plan de gastvrouw uitgebreid klaar te likken of ben je van plan haar zoenmondje eerst schoon te vegen? Wat een lulverhaal.

  bubbles

  bubbles

  (URL)

  03-09-’06 20:52

 1. Tja Bubbles, ook op weblogs heb je zenders en ontvangers…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  03-09-’06 20:57

 1. Ik vind washandjes een beetje achterhaald Suffie, bacterie haarden zijn het! En voor het volgende feestje zou ik de piemel maar lekker schoonhouden, je weet maar nooit.

  Rick de Kikker

  Rick de Kikker

  (URL)

  04-09-’06 14:53

 1. Rick, die huishouddoekjes met alcohol prikken en laten een hele nare smaak na, dus da’s ook al geen optie. Gewoon een schoon washandje terplekke onder de warme kraan, dat moet voldoende zijn anders is het net of je een autoclaaf ligt uit te likken. Trouwens, weet je dat mensen steeds vaker ziek zijn omdat ze door een te hoge graad van hygi?ne hun weerstand kwijraken?

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  04-09-’06 16:40

 1. Ja hier is het zoenen ook weer in opkomst merk ik. Niet alleen door vrouwen overigens, ook mannen mogen er graag lustig op los kussen. ben nog niemand tegengekomen die met een washandje liep te zwaaien ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  04-09-’06 16:57

 1. Ik blijf wel heel kieskeurig!!!!!

  vitrage

  vitrage

  (URL)

  04-09-’06 23:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.