Van die momenten...

Twee reacties

Als ik thuiskom van bezigheden elders wil ik graag op een willekeurige plek mijn kont op de vloer kunnen neervlijen, zonder daarbij te worden gehinderd door vreemde objecten als sleutels, portemonnee's, telefoons en andere troep die schade veroorzaken aan mijn tere huidje. Deze worden dus bij thuiskomst uit mijn spijkerbroek verwijderd en verspreid gedeponeerd. En hoewel die verspreiding meestal geheel intu?tief tot stand komt, weet ik over het algemeen de volgende dag mijn spulletjes vlekkenloos weer terug te vinden.

Toch moest ik deze keer, na een half uur driftig zoeken op alle al of niet voor de hand liggende bekende deponeerpunten, constateren dat ik mijn autosleutels niet kon vinden. Koortsig dook ik in hoeken en gaten, broeken en jassen, onder banken en tussen kussens, enkel om te ontdekken dat de afwezigheid van de door mij begeerde sleutels een snoeihard feit was.

En dus belde ik mijn lief op haar werk op, om haar vervolgens met een gepaste sneer te confronteren met de gevolgen van haar ongebreidelde opruimwoede, ongetwijfeld de oorzaak van mijn logistieke probleem. "Waar moet je dan naartoe?" vroeg ze onaangedaan. "Naar de garage, natuurlijk" smaalde ik vol woede. "Je was vast al vergeten dat ik de auto daar gisteren hebt gebracht voor APK en onderhoud, niet? En nu wil ik hem graag weer terughalen als het kan..!"

Even was het stil aan de andere kant van de lijn. Toen klonk de stem van mijn lief, onderkoelder dan ooit: "De garage? Voor onderhoud? Autosleutels? Denk eens na, liefje..."

Dat deed ik. Daarna hing ik op en liep de mij bekende deponeerpunten af voor een strippenkaart...

Door Suffie

Dinsdag 30 Augustus 2005 te 3:02 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. bonk

  DjB

  DjB

  30-08-’05 22:37

 1. KNOTS ROTFLOL!!!

  Marti

  Marti

  (URL)

  31-08-’05 18:24

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.