Eigenbelang & Gouden Dromen

Zes reacties

Met blonde, verleidelijk wapperende lokken en een stralende glimlach stapte ze op mij af. "Lieve Suf" zei ze tegen me. Feitelijk zei ze geen "Suf", maar noemde ze mijn voornaam, en daarvan had ik mij voorgenomen deze niet op dit weblog te noemen. En eigenlijk zei ze ook geen "Lieve", maar dat past nu eenmaal leuk in dit verhaal. "Ga jij vanmiddag nog met mij mee naar dat stuurgroepoverleg?", vroeg ze met zwoele stem, "Jij bent veel beter op de hoogte van alles dan ik en ik vind het belangrijk dat wij daar iets goeds neerzetten."

Ik dacht na. Over eerder weg gaan die middag. Over 25 graden of warmer en een boot die al heel lang tevergeefs op me wachtte. Maar die ogen, die lach... Een cheffin met zo'n lach maakt leiderschaps- en motivatietrainers overbodig. "Natuurlijk ga ik met je mee" zei ik dan ook, want hormonen doen rare dingen met mannen en een boot is nu eenmaal slechts een boot.

Na de lunch kwam ze bij me en legde een hand op mijn schouder. Ik keek haar aan, verdronk in haar ogen, maar voelde mij geenszins een drenkeling. "Weet je", zei ze, "Ik keek net even op internet. Het wordt vanmiddag 28 graden, dus ik denk dat ik maar eens een paar uurtjes vrij neem en lekker een middagje op de boot ga liggen. Jij redt het toch wel alleen op dat overleg?"

Innerlijke strijd. Ooit had ik mij voorgenomen 'nee' te leren zeggen, beter op te komen voor mijn eigen belangen. Carriéres zijn niet afhankelijk van hielenlikkerij of slaafsheid, maar van persoonlijkheid, balans en prioriteiten stellen. Mannen maken carri?re met behulp van beslissingen, standvastigheid en doelgerichtheid. Maar goed, die mannen hebben geen cheffin met strakke, zomerse truitjes, welgeschapen vormen en een glimlach die kaarsen doet smelten. En dus zei ik: "Tuurlijk, ga jij maar lekker naar je bootje. Ik geef ze wel van katoen."

Een flits van tanden, vingers die over mijn arm streken en weer die hypnotiserende warreling van gouden lokken. En weg was ze. Rotwijf...

Door Suffie

Woensdag 13 September 2006 te 12:11 pm

Geplaatst in Default

zes reacties

 1. Hahaha, ze heeft je waar ze ja hebben wil. Daarom is ze waarschijnlijk ook cheffin.
  Tip voor de volgende keer dat ze je zo verleidelijk iets vraagt:
  Merk gewoon op: “Dat zeg je vast tegen alle jongens.”

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  13-09-’06 13:28

 1. Lulletje R.!!! ;-)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  13-09-’06 16:19

 1. Tsk… Voortaan eerst een lepeltje oestrogeen als contra misschien? ;-)

  Bung Phe

  Bung Phe

  (E-mail ) (URL)

  13-09-’06 18:15

 1. Scherp blijven suf!

  svemic

  svemic

  (URL)

  14-09-’06 07:21

 1. Is zij een rotwijf of gewoon een slimme bitch? En mannen euh .. lieve watjes ;D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  17-09-’06 05:41

 1. Je bent genaaid, en het was niet eens lekker.

  The Gaucho

  The Gaucho

  18-09-’06 12:13

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.