Laatste avondoraal

Zes reacties

Misschien valt het wat koud op uw dak, maar ik werk momenteel bewust aan mijn eigen overlijden.

Dat moet u niet zien als een absolute doodswens of een suicidale neiging naar aanleiding van ondervonden leed. Hoewel ik qua geestelijk lijden in de afgelopen jaren voldoende voor mijn kiezen heb gekregen om mijn onderhoudscontract met de Allerhoogste per omgaande te beëindigen, put ik nog ruim voldoende levenskracht uit de met name lichamelijke geneugten des levens die mij zo dagelijks ten deel vallen. Zelf zie ik mijn drang tot zelfdoodmakerij meer als een weloverwogen aanvaarding van de risico's die juist die geneugten met zich mee blijken te brengen.

Onlangs werd bekend gemaakt dat je van zowel pijpen als beffen allerlei verschrikkelijke ziektes kunt krijgen. Hoewel de berichtgeving hierover expliciet ging over het overdragen van kankervirussen door orale seks, is het een kwestie van logisch nadenken om tot de conlusie te komen dat iedere voorwaartse actie met de vleeskwast het risico van besmetting met zich meedraagt. En daar blijft het niet bij. Van de weekmakers in dildo's kun je allerlei enge dingen oplopen, anale seks levert bacteriële problemen op, de latex in condooms kan vervelende allergische reacties veroorzaken, ongewassen piemels veroorzaken gezwellen en van masturberen weten we al enkele decennia lang dat je er doof van wordt.

Maar dan de reacties van al die mensen op nieuwsgroepen, fora en weblogs! Alsof ze van hun laatste stukje Lego beroofd zijn storten ze zich in een mistroostig celibaat en treuren om het verlies van al die ongezonde bezigheden die het leven zo leuk maakten. En daar begin ik dus niet aan. Mijn gehoorschade is aantoonbaar veroorzaakt door harde muziek en nergens anders door, en dat is voor mij reden genoeg om mijn dagelijkse lustbeleving niet te laten bederven door statistische risico's. Liever te kort geleefd, dan niet geleefd, zeg ik maar.

Zo'n statistisch bekorte levensverwachting houdt natuurlijk wel in dat het ook ineens allemaal afgelopen kan zijn. En dat betekent dat je ook op dit gebied geen kansen moet laten liggen. Dus dames, mocht u er ooit over hebben gedacht of getwijfeld om nog eens een aantal hoogstaande erotische momenten met Uwe Sufheid te delen, dan is het nu, nu het nog kan dus, een uitgelezen moment om een afspraak te maken.

Stuur in dit geval zo snel mogelijk (morgen kan het al te laat zijn!) een mailtje naar suffie@suffie.nl onder vermelding van uw persoonlijke gegevens, uw maten en uw orale voorkeuren. Voeg als bijlage twee foto's toe (1 x pas, 1 x ten voeten uit, liefst bloot) en u ontvangt zo spoedig mogelijk een uitnodiging voor een wellicht laatste verpozing op Suffie's landgoed.

Wel ??n kleine opmerking: Op het landgoed wordt binnenshuis niet gerookt! Als het om mijn gezondheid gaat ben ik daar h??l principi?el in..!

Door Suffie

Donderdag 21 September 2006 te 10:15 am

Geplaatst in Raar, Seks & Lust

zes reacties

 1. Geweldig dit, succes met de selectie procedure! :)

  svemic

  svemic

  (URL)

  21-09-’06 10:29

 1. WAT ZEG JE? IK KAN JE NIET HOREN!

  gerard

  gerard

  (E-mail ) (URL)

  21-09-’06 22:10

 1. @herard: je moet ook LEZEN! ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  22-09-’06 08:10

 1. Een 45 strippen kaart graag.

  vitrage

  vitrage

  (URL)

  22-09-’06 10:09

 1. @Gerard: ook een Twin Reverb??

  @Vitrage: Niet te ambitieus, asjeblieft. Als ik halverwege de 45 het loodje leg doe ik de andere gegadigden te kort…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  22-09-’06 12:42

 1. Heer Suffie toch, dat doet u geheel verkeerd aanpakken. Indien u zoveel mogelijk vrouwen wenst te behagen, is het beter dat u op dit log enkele erotische uitspattingen met ons deelt, inclusief genoemde vereisten. Groter bereik waarbij zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de door u aangehaalde geneugtes des levens.

  Ik wacht met spanning af ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  23-09-’06 03:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.