Knopjes vinden

Acht reacties

Feitelijk verschilde de nieuwe tandenborstel, afgezien van die lekkere, blauwe anti-slipcoating, in vrijwel niets van de oude. De oplader was hetzelfde, de opzetborsteltjes pasten probleemloos en ook het nieuwe model was voorzien van een nauwelijks vindbaar, in rubber verzonken aan- en uitknopje. Datzelfde knopje ontlokte aan de borstel een zacht ronken dat aanzienlijk minder krachtig klonk dan het nijdige zoemen van mijn oude model. Een wat minder luxe model dus, wat wellicht ook verklaarde waarom er tw?? tandenborstels in de doos zaten voor de prijs van één.

Na het poetsen zochten mijn vingers automatisch naar het aan- en uitknopje, doch dat liep op een teleurstelling uit. Ik kreeg het kreng niet meer ingedrukt, en hoe vaak ik het ook probeerde, het geronk hield aan en het borsteltje bleef ferm en onverstoorbaar doorvibreren. Dat was nou net niet de bedoeling, dus masseerde en stimuleerde ik het knopje op diverse wijzen in de hoop de verlossende 'klik' te bewerkstelligen. Om een eventueel defect aan het apparaat uit te sluiten startte ik borstel nummer tw?? op, om vervolgens te ontdekken dat ook dit apparaat niet meer uit te schakelen was.

Je voelt je knap lullig als je onder de douche staat met twee zoemende tandenborstels die je met geen mogelijkheid uit kunt krijgen, zo'n beetje als een vrouw die de draadloze afstandbediening van haar vibrator niet meer kan vinden terwijl ze de huissleutel van haar echtgenoot beneden in het slot hoort glijden. Even overwoog ik de beide borstelaars trillend en al via het badkamerraam aan de vrije natuur prijs te geven, maar op dat moment ontdekte ik op ??n van de trilapparaatjes een bobbeltje onder het rubber, vlak bij de aan- en uitschakelaar. Met een lichte klik zonk dit bobbeltje onder mijn vingers weg en plotsklaps hoorde ik nog maar ??n tandenborstel! Nog een klik en stilte daalde neer. Een tuimelschakelaar in plaats van de vertrouwde elektronische aan- en uitschakelaar. Daar had ik niet op gerekend, de rotzakken...!

Onwillekeurig moest ik terugdenken aan mijn eerste, echte vriendinnetje die mij gedurende onze eerste co?ti nog wel eens placht te plagen met het feit dat ik 'haar knopje niet kon vinden'. Nu is er als puber natuurlijk geen groter denkbare verschutting dan het niet overweg kunnen met de genitale bedieningsorganen van je laatste verovering. En dus wierp ik mij op een gedegen studie van de werking en bediening der vrouwelijke genitali?n en bereikte daarbij een redelijk vergevorderde graad van specialisatie. En hoewel de herinneringen daaraan nu even door mijn hoofd vlamden, bracht mijn borsteldrama geen enkele onrust met zich mee. Tenslotte heb ik nog nooit een vrouw 'uit' hoeven zetten..!

Door Suffie

Donderdag 28 September 2006 te 12:00 pm

Geplaatst in Default

acht reacties

 1. Uit gaat altijd vanzelf. Maar dat “aan” … :-)

  nathan

  nathan

  (E-mail ) (URL)

  28-09-’06 13:18

 1. Er zijn stiekem nogal wat mannen die de ‘aan’ knopjes niet goed kunnen vinden.

  karin

  karin

  (URL)

  28-09-’06 13:38

 1. Jammer, die balk over het laatste stuk tekst, nu mis ik de clou, kloe, cloe, klou

  mibi

  mibi

  (URL)

  28-09-’06 20:39

 1. Tja, als je dan per se de vergelijking tussen tandenborstel en dame zo ver wilt doorvoeren, spreekt de zinsnede ‘Datzelfde knopje ontlokte aan de borstel een zacht ronken’ weer niet in uw voordeel. Als de dames in slaap vallen… ;-)

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  28-09-’06 21:28

 1. @Karin: iedere idioot vindt de toetsen op een piano, slechts weinigen kunnen er ook op spelen….!

  @VJ: Onderschat de kracht van een goede knoppenfluisteraar niet!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-09-’06 00:05

 1. Hopelijk drukt u bij vrouwen niet op het knopje zoals u dat bij tandenborstels doet, anders vrees ik dat u in het ootje genomen bent .. :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  29-09-’06 01:47

 1. @CiNNeR: Jij hebt mij overduidelijk nog nooit mijn tanden zien poetsen…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-09-’06 09:08

 1. @Suffie: oef, bovenstaande opmerking maakt mijn visualisatie des te griezeliger eigenlijk :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  30-09-’06 03:55

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.