Het doel en de middelen

Zeven reacties

"Nu we de tijd even aan onszelf hebben", begon ik voorzichtig, "wilde ik het eigenlijk even met je over mijn telefoon hebben". Ze draaide zich om en trok vragend haar wenkbrouwen op. "Je telefoon?" antwoordde ze, "hoezo? Wat is daar mee dan?"

Ik probeerde mijn woorden zorgvuldig te kiezen: "Nou, eigenlijk kan ik er niet zoveel mee. Ik vind hem zo fragiel, zo speelgoedachtig. Bovendien kan ik hem nergens op aansluiten en word ik een beetje iebel van die rare piepjes. Eigenlijk vind ik hem gewoon niet zo passend..."

Even knipperde ze met haar donkere ogen en zei: "Hij doet het toch? Wat is er dan mis mee?"
"Op zich niet zoveel", zei ik snel, "maar hij is ook gevallen, en..."
"Gevallen? Uit je GSM-tasje?"
"Nou, eigenlijk uit mijn motorjack. Niet zo erg, maar er zit wel een barst in. En nu wij zo...nou je weet wel...dacht ik dat je voor mij misschien nog...."

Met fonkelende ogen keek ze me aan en siste: "Dus daar was het je allemaal om te doen..?" Snel schudde ik mijn hoofd en zei: "Nee nee! Natuurlijk niet, dat heeft er niets mee te maken, hoe kan je dat denken..?!" Even keek ze me verachtelijk aan, toen gleed ze snel en soepel uit bed en greep haar shirt en spijkerbroek van de vloer af. "Nou" zei ze minachtend, "ik zal nog wel een keertje in mijn bureaulade kijken. Volgens mij heb ik nog wel iets voor je liggen..."

Door Suffie

Zaterdag 07 Oktober 2006 te 3:00 pm

Geplaatst in Default

zeven reacties

 1. Ehhh gezellig zeg. Ik weet niet precies wat er is dat ze zo kwaad word maar ik begrijp dan ook waarschijnlijk het verhaal niet.

  Eljo

  Eljo

  (URL)

  07-10-’06 21:34

 1. Met trilfunctie?

  mibi

  mibi

  (URL)

  08-10-’06 08:18

 1. Goh Suffie doet echt alles voor een nieuw foontje… wat een opoffering! Maar eh, nu dus voor de tweede keer gepasseerd… Niet opgeven hoor, 3x=?!!!

  MG

  MG

  (URL)

  09-10-’06 00:23

 1. Suffie toch, daar zijn wel betere technieken voor. Op het randje van het nachtkastje leggen en doen alsof zij hem op de grond heeft doen vallen. Er voor zorgen dat ze er per ongeluk met haar auto over heen rijdt. Zoiets.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  09-10-’06 00:35

 1. Die heb ik ook ziet er exact hetzelfde uit met beschadigingen enzo, nadat mijn mobiel met alle toeters en bellen na 2 maanden de geest gaf. Hij doet het prima, maar ik neem hem niet mee naar bed, daar heb ik andere leuke speeltjes.

  Si iS

  Si iS

  (E-mail )

  09-10-’06 16:28

 1. Deugt voor geen meter, met de baas naar bed gaan

  maxentia

  maxentia

  (E-mail ) (URL)

  09-10-’06 16:53

 1. @Mibi: Ben je mal! Die dingen zitten vol weekmakers!

  @Maxentia: Opoffering hoort bij het leven….

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  09-10-’06 18:34

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.