De middelen en het doel

Twee reacties

In het voorbijgaan wierp ze een grote envelope op mijn bureau. "Asjeblieft" zei ze hooghartig, "je telefoon weer terug. Volgens de TD kan hij gewoon gemaakt worden. Ze hebben een nieuw frontje besteld en die verwachten ze over drie weken in huis te hebben. Mag ik dat leentoestel meteen terug?" Zwijgend gaf ik haar, na de SIM-kaarten te hebben verwisseld, mijn leentoestel terug en stopte mijn vertrouwde, gebutste Lego-toestel demonstratief in het kleinste zakje van mijn jas.

Triomfantelijk glimlachend nam ze enkele ogenblikken plaats op mijn bureaublad. "Nou", zei ze zachtjes, "wat ben je er nou eigenlijk mee opgeschoten? Al die moeite, helemaal voor niets!" Ze stond op en liep de kamer uit. Ik keek haar na, zag hoe haar broek om haar billen spande. "Dat zie ik toch anders", zei ik. Net niet hard genoeg...

Door Suffie

Donderdag 12 Oktober 2006 te 4:31 pm

Geplaatst in Default

twee reacties

 1. Is dat een mannending dat we het anders zien? :)

  svemic

  svemic

  (URL)

  13-10-’06 14:28

 1. Watje :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  14-10-’06 03:20

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.