Onderlinge verbondenheid

Vijf reacties

Na een aantal succesvolle vingeroefeningen in het veld hebben mijn lief en ik besloten onze relatie op te pimpen met het naar elkaar sturen van erotisch getinte emailtjes. En om het geheel nog iets spannender te maken doen we dat vanaf onze respectievelijke werkstekken, opdat wij na werktijd optimaal van de bereikte gemoedstoestand kunnen profiteren.

Uiteraard zie ik in dit kader het liefst berichtjes verschijnen die het effect van mijn vunzige fantasie?n bevestigen, maar soms komt er wel eens iets anders tussendoor. Dat mijn lief een ranzige reply klaar had staan, maar in plaats van de "send" button per abuis op "print" klikte, dat de printer op haar afdeling defect is, dat ze dus hals over kop de trap op moest naar de afdeling boven haar, dat ze vermoedelijk net iets te laat was geweest en dat ze vage vermoedens had over op handen zijnde veranderingen in haar werkklimaat.

Ik besloot er in dit geval niets van te zeggen. Mijn kritiek van gisteren dat mijn collegae het door haar gebruikte lettertype eigenlijk n?t iets te klein vonden was al hard genoeg aangekomen...

Door Suffie

Vrijdag 13 Oktober 2006 te 6:33 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vijf reacties

 1. Qua spannend, probeer http://www.freakysms.com eens. Het werkt ?cht!

  mibi

  mibi

  (URL)

  13-10-’06 22:04

 1. kan je niet beter sms-en dan? zei zij heel praktisch

  karin

  karin

  (URL)

  13-10-’06 22:05

 1. ‘t is goed zo. Houden zo. Om jaloers op te zijn.

  vitrage

  vitrage

  (E-mail ) (URL)

  13-10-’06 22:10

 1. Haahhahaah Om eerlijk te zijn had ik laatst ook zo’n sprint naar het copieerding. Gelukkig was ik wel optijd. :)

  svemic

  svemic

  (URL)

  13-10-’06 22:49

 1. Je moet tegen je lief zeggen dat een affaire op het werk ook wonderen kan doen voor je relatie ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  13-10-’06 23:24

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.