Extragratis

Vier reacties

Vrouwen en mannen behoren ieder hun eigen leven te hebben. En dus had ik er geen enkel probleem mee dat Mijn Lief met haar collegae een zogenaamde "Women's Only" party bezocht, zo'n verkoopfeestje waarop allerlei speelgoed wordt verkocht die je niet in de grote Bart Smit kerstgids aantreft.

Ik keek dan ook raar op toen ze thuis kwam met twee uiterst grappige, maar absoluut niet erotiserend ogende clownspoppen. "Gekregen", verklaarde ze. "Iedereen die boven een bepaald bedrag aan spulletjes had besteld mocht zo'n pop uitzoeken."

Ik knikte begrijpend en keek het olijke stel, inmiddels op de keukentafel naast elkaar geschikt, nadenkend aan. Iets klopte er niet...

Door Suffie

Woensdag 18 Oktober 2006 te 11:49 pm

Geplaatst in Raar, Seks & Lust

vier reacties

 1. Nee inderdaad het klopt niet. Ze mag geen kerstspullen kopen maar wel een arsenaal aan speelgoed. Volgens mij ben jij binnenkort in het bezit van echte kerstballen.

  svemic

  svemic

  (URL)

  19-10-’06 01:35

 1. Ze heeft er twee, de bulk spullen komt volgende week?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  19-10-’06 03:13

 1. Oei! En ze komt thuis met twee?! Er zijn dus grootschalige inkopen gedaan… Is dit het begin van Suffie’s celibaat??

  MG

  MG

  (URL)

  19-10-’06 10:11

 1. O jee, leg je creditcard alvast klaar.

  Si iS

  Si iS

  (E-mail )

  19-10-’06 16:21

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.