Uitslapen

Zeven reacties

Met een klap slaat de voordeur dicht en aansluitend hoor ik het kittige geklik van de hoge hakjes van mijn lief richting bus gaan. De vroege, late zomerzon wurmt zich langs mijn gordijnen en hult de slaapkamer in een donker licht waarin contouren een hoofdrol spelen. Beneden wachten mij de koffie, de laptop, de televisie en de rest van het leven, vandaag gereserveerd voor wat klusjes, een verlaat artikel en boodschappen doen. Ze kunnen wachten...

Uitgebreid rek ik mijzelf uit, mijn armen maaiend door het lege bed tot ik mijn gewrichten hoor kraken en een beginnend krampje in mijn linkerkuit schiet. Als een kat op het sprei van een verlaten bed, bedenk ik mij, terwijl ik een tevreden grijns over mijn gezicht voel glijden. Dan glijden mijn tenen langs een klein stukje textiel dat ergens bij het voeteneinde verdwaald onder het dekbed ligt. Ik schuif het met mijn voet opzij en voel de zachte, warme stof erotiserend langs mijn wreef glijden.

Het lichaam reageert eerder dan de geest. In het spel dat liefde heet, door mij en mijn lief tot de Hand van God verheven, gaat niet zelden een slipje in de woelingen verloren, een onopgemerkt gemis in het heetst van de strijd en vergeten als onze lichamen in??ngestrengeld tot rust komen. En een gevonden slipje vertegenwoordigt het moment, maar ook de herinnering daaraan, en doet bij zijn vondst de lust weerkeren in een lichaam dat weerloos en willoos in de ochtend ontwaakt.

Met mijn grote teen schuif ik het kledingstuk langs mijn andere been omhoog. Ik voel hoe de draak in mijn lendenen tot leven komt, zijn hoofd verheft en de vonken uit z'n kiezen slaat om het vuur van de hartstocht te ontsteken. Aangekomen in mijn lies nemen mijn vingers het over en laat ik mijn hand lijdzaam besturen door de reacties van mijn lichaam. Dan, als mijn vingers de vorm en structuur van het textiel verkennen, spat de euforische zeepbel ineens met een felle flits van bewustzijn uit elkaar.

Een sok! Het is verdomme een sok! Een gele, zie ik, de onderzijde donker van het lopen over een vloer die hoognodig een dweil nodig heeft, met dunne plekken op de hiel en de grote teen. Walgend hou ik het kledingstuk tussen duim en wijsvinger omhoog en herinner mij mijn lief d'r weerstand om met blote voeten over het koude laminaat van de slaapkamer te lopen.

Woedend en gefrustreerd zwaai ik mijn benen uit bed, trek een joggingbroek aan en storm naar beneden. Terwijl de Senseo opwarmt, loop ik naar mijn CD kast en laat mijn vingers langs de doosjes glijden. Geen betere manier om van je agressie af te komen dan lekker hard een stukje opzwepende muziek te draaien. Het worden de Red Hot Chili Peppers, da's altijd ...

Door Suffie

Zaterdag 04 November 2006 te 12:20 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zeven reacties

 1. Oke. Dat een slipje kan verdwalen onder een dekbed begrijp ik. Maar een sok? Zo’n vieze gele sok? Zo 1 waarvan de onderkant al versleten is. Geen idee hoe die daar dan kan komen.

  Gerard

  Gerard

  (E-mail ) (URL)

  04-11-’06 14:56

 1. Een slipje is leuk, een sok een afknapper, maar een stuk pleepapier of een washandje doet de lust voor drie maanden verdwijnen. Reken maar!

  mibi

  mibi

  (E-mail ) (URL)

  04-11-’06 22:19

 1. @Gerard: U heeft hogpolig in de slaapkamer?? ;-)

  @Mibi: wat dat betreft ben ik nogal wat gewend. In de afgelopen maanden heb ik onverwachte ontmoetingen gehad met een cavia, een zak chips, een halve tosti, een handvol afstandbedieningen, enkele liters water, een nichtje van 19, een licht verkleurde dubbele dong, een beker warme melk, een opgerolde gitaarsnaar (011), een namaak paardenhoofd, een volgescheten baby en de kat van de buren. Over het algemeen hebben ze me nooit langer van de daad weerhouden dan een uur of 10, hooguit…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  04-11-’06 23:01

 1. Hoe raak je in hemelsnaam een nichtje van 19 kwijt in bed??

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  05-11-’06 04:14

 1. Ben wel benieuwd hoe groot je bed is?.

  vitrage

  vitrage

  (E-mail ) (URL)

  05-11-’06 17:36

 1. @Suffie: Mijn slaapkamer heeft dan misschien hogpolig. Jouw leven = een slaapkamer. Je hoeft nooit meer de deur uit ;-)

  Gerard

  Gerard

  (E-mail ) (URL)

  06-11-’06 00:01

 1. @CiNNeR: Herstel: toen we haar kwijtraakten was ze 17…!

  @Vitrage: Groter dan sommige bubbelbaden.

  @Gerard: Ach, een mens leeft niet bij zeks alleen…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  06-11-’06 09:28

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.