Teneinde teleurstellingen te voorkomen

Tien reacties

Mochten er dames onder u zijn die in het komende naseizoen een arrangement geboekt hebben in de torensuite op Huize Suffie, of onlangs een uitnodiging daartoe hebben ontvangen, dan is een kleine kanttekening wel op z'n plaats: indien u geopteerd heeft voor de culinaire variant, of u heeft het inmiddels beroemde viergangendiner bij de uitnodiging aangeboden gekregen, dan dient u er rekening mee te houden dat het daarna met de seks niets meer wordt.

Dat heeft niets te maken met onwil, echtelijke beperkingen of manco's in het arrangement, de oorzaak van deze programmabeperking is puur scheikundig: koolwaterstoffen.

De eerste koolstofverbinding die roet in het eten gooit is ethanol (C2H5OH), oftewel (ethyl)alcohol. Alcohol mag dan ontremmend werken, het verlaagt tevens de mannelijke testosteronspiegel, waardoor het peil van de bekwaamheden en het prestatievermogen van uw gastheer al gauw dalen tot een niveau dat iedere vorm van recreatief verantwoorde lichamelijke interactie al bij voorbaat uitsluit, hetgeen des te frustrerender is omdat datzelfde goedje de testosteronspiegel bij vrouwen, en daarbij tevens het libido, juist verhoogt! En in alle eerlijkheid: een Suffiaanse maaltijd zonder alcohol is ondenkbaar; Allereerst dient er een aperitiefje te worden genuttigd, meestal een mooie Brut of een breekbare Riesling. Vervolgens wordt het voorgerecht -afhankelijk van het menu- vergezeld van een smakelijke Muscadet of een stoere Bourgogne, terwijl de soep wordt geflankeerd door een tongstrelende Pinot Gris. Bij de hoofddis schenkt men vervolgens een stoere Merlot of Pinot Noir en het nagerecht blussen wij in een tongstrelende Muscat of een donkerrode Vintage Port. En uiteraard serveren wij bij de koffie een fraai digestief, zoals zo'n prachtige Cuve? du Cent Centenaire Van Grand Marnier, een heldere Poire Williams Eau de Vie, of een wat meer gebruikelijke Sambucca of Amaretto. Onnodig dus om op te merken dat een volledige rondgang langs de wijnkelder de wederzijdse copulatiedrang niet direct zal bevorderen.

Een tweede koolwaterstof die de pret nog wel eens wil drukken is Methaan (CH4), een gas dat onder meer wordt geproduceerd door in de menselijke darmen levende anaerobe bacteri?n en dat in combinatie met onder meer boterzuur (C3H7COOH), stikstof, onverteerbare -andere- koolhydraten en zwafelverbindingen de atmosfeer onder het dekbed, en daarmee de subjectieve bereikbaarheid van bepaalde edele delen, behoorlijk negatief be?nvloedt. En ook hierin speelt de Suffiaanse keuken, waarin veel gebruik wordt gemaakt van uien, bonen, melkproducten en diverse koolsoorten, een voornamelijk tegenwerkende rol waar het gaat om een onbekommerde geslachtsgemeenschap.

Toch mag u er ter geruststelling rekening mee te houden dat er altijd ??n factor te bedenken is die de bovengenoemde scheikundige beperkingen te boven gaat: chemie! Mocht hiervan sprake zijn, dan zal u ongetwijfeld gevraagd worden of u er ernstige bezwaren tegen heeft om wat later op de avond te eten...

Door Suffie

Maandag 06 November 2006 te 11:17 am

Geplaatst in Seks & Lust

tien reacties

 1. Ik haal wel een frietje! ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  06-11-’06 20:01

 1. Wij neuken wel voor het eten!

  mibi

  mibi

  (E-mail ) (URL)

  06-11-’06 22:05

 1. Voor het eten kom ik wel. Waar en wanneer?

  svemic

  svemic

  (URL)

  06-11-’06 23:02

 1. Ik werk voor het eten Mibi.

  Rick

  Rick

  (E-mail ) (URL)

  06-11-’06 23:21

 1. Ik kom bij je eten. Want sex met jouw zag ik toch niet zo zitten.

  Gerard

  Gerard

  (E-mail ) (URL)

  07-11-’06 09:20

 1. @Karin: Ik heb een h?le professionele friteuze…!!

  @Gerard & Svemic: Geen probleem, maar laat de torensuite nou n?t in de verbouwing zijn…! Taxi een uitkomst??

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  07-11-’06 10:05

 1. @Suffie: ik dacht al, waar blijft ie! :-)

  karin

  karin

  (URL)

  07-11-’06 18:23

 1. @ Suffie: p.s en de appeltaart natuurlijk! ;-)

  karin

  karin

  (URL)

  07-11-’06 19:18

 1. @Karin: Nah.. klein stukkie zal toch geen kwaad kunnen? Laat ik de Calvados achterwege.. ;-)

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  07-11-’06 21:14

 1. Hoe zit het nu met abonnementhouders?

  vitrage

  vitrage

  (E-mail ) (URL)

  08-11-’06 08:12

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.