Afstand en tijd

Zes reacties

Dat hij een paar dagen weg moest voor cursus, had hij gezegd. En dat hij inviel voor een collega die plotseling ziek was geworden. Zij had gedwee geknikt en nog een slok genomen van haar koffie. Maar 's avonds, terwijl hij zijn weekendtas in orde maakte, was ze stilletjes naar de garage gegaan en had ze de kilometerstand van zijn auto genoteerd.

In de dagen dat hij weg was had zij gezocht naar een verhuiskaart, waarvan ze wist dat hij die ergens bewaarde. Een kaart van iemand over wie hij nooit wilde praten omdat het al weer zo lang geleden was en het volgens hem nooit iets had voorgesteld. Twee dagen lang brandde de kaart nu in haar achterzak, maar eigenlijk stond het adres al die tijd al onuitwisbaar in haar geheugen gegrift.

Toen hij thuis kwam kuste hij haar, verontschuldigde zich en ging naar bed, moe van intensieve programma dat hij had gedraaid. Toen ze zeker wist dat hij sliep liep ze opnieuw naar zijn auto en noteerde de kilometerstand. Toen nam ze plaats achter de computer, startte een routeplanner op en tikte het adres in dat al zo lang in haar geheugen brandde. Aandachtig bekeek ze het opgegeven aantal kilometers en pakte toen het briefje met de twee kilometerstanden.

Een kort rekensommetje, ze glimlachte droevig. Het was daar vast erg moeilijk geweest om een parkeerplekje te vinden...

Door Suffie

Zaterdag 18 November 2006 te 4:53 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zes reacties

 1. Zeer mooi, maar ook zeer pijnlijk..

  svemic

  svemic

  (URL)

  18-11-’06 17:26

 1. Natuurlijk gedraagd de vrouw zich als simpele ziel en watje bovendien. bah bah (excuus, ben met een feministisch been uit bed gestapt geloof ik)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (E-mail ) (URL)

  18-11-’06 17:28

 1. Ze glimlachte droevig … Hmm …

  karin

  karin

  (URL)

  18-11-’06 18:52

 1. Uit dineren zou ook een titel kunnen zijn.

  mibi

  mibi

  (E-mail ) (URL)

  18-11-’06 22:30

 1. Inderdaad, hmm…

  vitrage

  vitrage

  (E-mail ) (URL)

  20-11-’06 12:18

 1. Oooooow, waarom pijnigen wij onszelf?

  Diana

  Diana

  22-11-’06 19:48

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.