Goed gejat (4)

Geen reacties

Gelezen in Keyboards & Midi:

'(..)Nog bonter maakten de vrienden van een ander bruidspaar het. Zij hadden op de avond v??r de bruiloft een bandrecorder met microfoon onder het bed geplaatst, waarin het aanstaande paar tot dan concubineerden. Uiteraard hadden wij er als band geen enkel bezwaar tegen om aan het eind van de avond enkele fragmenten van het resultaat op ons PA systeem te laten afdraaien en al gauw schalden in de zaal klanken van een krachtige en ongeremde liefdesdaad, uiteraard tot grote pret van de aanwezigen. Het echtpaar reageerde echter heel anders. Terwijl de bruid haar best deed zich zo klein en onopvallend mogelijk te maken, zat de bruidegom vol aandacht, met een rood hoofd en samengeknepen lippen, te luisteren naar het geluid een van ritmisch krakende lattenbodem. Nadat de opname eindigde in een apotheose van tweestemmig gekreun, sprak hij een dankwoord uit, bestemd voor degenen die de opname hadden gemaakt en hem zo een volledig nieuw inzicht hadden verschaft in de dingen des levens. Ook sprak hij, met een stem zwaar van cynisme, zijn spijt uit voor het feit dat hij de desbetreffende opnames niet had kunnen bijwonen, omdat hij ingevolge een jarenlange familietraditie die nacht in het ouderlijk huis had doorgebracht. Vervolgens stapte hij in een ijlings gebelde taxi en verliet het feest alleen.(..)'
(Henri Lucas, Verhalen uit de Schnabbelzone)

Door Suffie

Zaterdag 16 Februari 2002 te 11:35 am

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.