De Schakste Zwakel

Eén reactie

Ik ben van de leg! Van de kook zelfs, al een tijdje. Gefladder in mijn buik, een stompzinnige glimlach op m'n gezicht, spontane zangsessies. Je kent het wel. De oorzaak van mijn leipheid heet Chazia. Inderdaad, Chazia Mourali, presentatrice van het programma 'De Zwakste Schakel'. En laten we eerlijk zijn, is Chazia niet het meest lieflijke schepsel dat op deze aardkloot rondloopt?

Chazia werd altijd gezien als een slap aftreksel van ?berbitch Anne Robinson, de koningin-moeder van het grote BBC voorbeeld 'The Weakest Link'. Dat was een beeld waar Chazia zelf ook niet blij mee was. Sinds kort wordt De Zwakste Schakel dan ook gepresenteerd door een mildere en spitsere Chazia. Nu waren mijn gevoelens voor Chazia al warm, maar nu ze haar kapsel heeft opgezomerd en de dunne rode streep van haar mond soms verandert in een voorzichtig glimlachje ben ik volledig het haasje...

In gedachte zie ik mijzelf uitgeteld op de grond liggen, gewikkeld in de resten van mijn laken, mijn voeten nog rustend op het bed en een dwaze grijns op mijn bakkes. Chazia stapt met een minachtende blik over mij heen terwijl ze haar hoogsluitend lederen jasje dichtknoopt. Ze loopt vervolgens met klikkende hakjes over de tegels van de huiskamer naar de gang.

Met moeite kom ik overeind en sleep mezelf naar de hal. Terwijl ze de deur opent, draait Chazia zich nog even naar me om en kijkt me met haar kille, mooie ogen aan, terwijl ze een verachtelijk lachje laat zien. 'Lieve Suffie', zegt ze. 'Je mag me dan de hele nacht in de touwen hebben gejaagd, 's morgens ben je maar een zielige vertoning. Tot Ziens!'

Ik sleep mezelf terug naar bed en laat me er met een plof bovenop vallen, waarop het ledikant prompt door de poten zakt. Gelukzalig sluit ik mijn ogen en vergeet de pijn in mijn rug.

Wat nou Zwakste Schakel? De verliezers zijn vaak het gelukkigst...!

Door Suffie

Maandag 18 Februari 2002 te 11:57 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Eén reactie

  1. DIT is HUMOR

     ^_^

    ^_^

    24-01-’04 20:06

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.