Gouden regen

Geen reacties

Je kent dat wel, na het werk nog even een borrel halen met een aantal maten in een plaatselijk ethablissement. Altijd goed voor een paar mooie verhalen, zo ook deze keer. Na een aantal rondjes, een bittergarnituurtje en de nodige verhalen over auto's, voetbal, wijven en neuken, bekende collega X dat hij en zijn vrouw het weekend daarvoor wat hadden ge?xperimenteerd met plassex. Voor beiden was dit een nieuwe ervaring, dus de kinderen werden ondergebracht bij Opa en Oma en de meubels in de woonkamer werden afgedekt met bouwplastic. Omdat X nog wat huiverig was voor de warme straal op zijn borstkas, was hij onder de glazen salontafel gaan liggen, waarna zijn vrouw, schrijlings over de tafel staande, haar blaas leegde.

Na de volle bulderlach en een volgende bestelling, werd door collega Q een nieuwe term bedacht voor deze vorm van safe-sex: 'Plassex voor scheiterds'. Maar collega X bekende dat zijn vrouw en hij zelf al een term hadden bedacht, ontleend aan het schoonmaakmiddel dat ze volgende morgen moesten inzetten om die boel weer een beetje te ontsmetten en ontvlekken.

Juist... Glassex!

Door Suffie

Dinsdag 19 Februari 2002 te 4:08 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.