Zoek stok..

Geen reacties

Suffie heeft een stokje gekregen.

Suffie heeft nog niet zoveel stokjes gekregen, daar is Suffie gewoon nog te kort weblogger voor. Maar deze onderscheidt zich van andere stokjes. Niet alleen omdat hij me is doorgegeven door Luna, wat op zich een reden is om hem te koesteren, maar ook omdat het Suffie dwingt om iets te vinden van andere loggers. De vraag is namelijk:'Wie zou jij op de weblogmeeting willen ontmoeten?'

Eigenlijk zou Suffie iedereen wel willen ontmoeten. Maar daar is reeds de eerste beperking van het stokjesfenomeen, het is namelijk een beetje de bedoeling dat je er maar vijf noemt. En dat betekent selecteren. En selecteren betekent dat je iets van iemand moet vinden, of in ieder geval weten.

Nou, okee dan. Dan diegenen die Suffie in zijn korte webloopbaan het dierbaarst zijn geworden, omdat Suffie ze al zo lang bezoekt: Luna, omdat Suffie zo benieuwd is naar haar nieuwste tattoo; Els, omdat Suffie benieuwd is naar haar kleurspoeling, en dan natuurlijk.... ahh. Beperking nummer twee: het is wel een beetje de bedoeling om mensen te noemen die nog niet zijn genoemd.

En dat dwingt Suffie er wederom toe om eens goed naar andere logs te kijken en diegenen eruit te filteren die hem om ??n of andere reden intregeren:

Elisa van Misdruk, omdat Suffie hier een dame meent te herkennen met een adelijke taalkundige inslag;
Heer Nimo, omdat Suffie hem er van verdenkt een BN'er te zijn die zijn web incognito heeft opgezet;
Juul, omdat ze nog een halve gevulde koek van Suffie te goed heeft;
Freddy, omdat hij mogelijk een paar mooie plaatjes van het geheel kan schieten, en
Patrick, omdat Suffie hem vanuit het reacteurschap Weblogland binnen heb zien rollen...

Ongetwijfeld heeft Suffie nu weer een stokjeswet overtreden, al weet Suffie nog niet waarom...

In ieder geval geeft hij het stokje door aan... ehh....Patrick

Door Suffie

Donderdag 21 Februari 2002 te 8:22 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.