Knetter...

Geen reacties

Al weer vele jaren geleden was Suffie te gast bij een voorstelling in het als avantgardistisch bestempelde Amsterdamse theater Mickery. Suffie zag daar de Amerikaanse voorstelling Folter Follies, waarin allerlei gruwelijkheden als televisie-amusement werden gepresenteerd. Hoogtepunt was het moment waarop een actrice naakt op een stoel met kniesteunen werd gehezen en vervolgens vaginaal werd getoucheerd met een gloeiend hete soldeerbout. Einde voorstelling.
Uiteraard ging Suffie er vanuit dat hier de kluit werd belazerd (voor het toucheren werden met de bout eerst enkele babypoppen bewerkt), maar een gesprek aan de bar met de regisseur van het stuk, leerde Suffie dat het allemaal 'echt' was geweest. De bedenker van het stuk had de stunt op een universiteit laten ontwikkelen, waarbij werd berekend dat een soldeerbout op de juiste temperatuur enkele ogenblikken kon worden ingebracht in een vagina, mits deze een bepaalde minimale vochtigheidsgraad bezat en onmiddellijk na de stunt op een bepaalde wijze werd gekoeld. 'Don't try this at home' riep de man nog na, toen Suffie met een groenig hoofd wegzwalkte.

Suffie moest ernstig aan deze ervaring denken, toen op 'Vacht'(V8) een programma werd uitgezonden waarin iemand verslag deed over haar ervaringen met 'electric stimulation', uiteraard compleet met bewegende beelden. Het slachtoffer werd eerst met behulp van een armband 'geaard' en vervolgens met een soort neonbuis verwend, wat ontaarde in luid geknetter van statische electriciteit en jolijtkreetjes van de verwende. Om de feestvreugde te verhogen, gloeide de buis ondertussen in vrolijk blauw op. Wie wel eens met zijn dronken harses in een weiland over schrikdraad heeft staan pissen, begrijp dat Suffie slechts matig enthousiast was over deze foltermethode. Dat werd er niet beter op toen er vervolgens een hulpmiddel werden getoond, dat ernstig leken op een futuristische soldeerbout en dat, eenmaal aangesloten op een speciale voeding, op ongeveer gelijke wijze als bovenomschreven moest worden ingebracht.

Suffie loopt er niet warm van, laat staan dat hij er de kriebels van krijgt. Mogelijk dat het apparaat enig nut heeft in het geval dat ??n van de liefdespartners tijdens de daad een hartstilstand krijgt. Hij of zij kan dan gemakkelijk door de andere partner met het apparaat worden gereanimeerd.

Misschien tijd voor een nieuwe wijsheid:

Wie zijn vrouw liefheeft, electrocuteert haar...

Door Suffie

Zaterdag 23 Februari 2002 te 6:27 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.