Jip & Chuck

Geen reacties

Dit weekend overleed Jip Golsteijn, goede popjournalist bij een foute krant. Jip was de vader van Popscore, deed dingen met Oor en zoop, blowde en snoof met bijna alle groten der aarde op het gebied van popmuziek, zoals Mick Jagger, Emmylou Harris, Frida Lyngstad, Randy Newman en David Bowie. Jip maakte ook zelf muziek, onder andere in de countryband Ugly Duckling, samen met Theo van Scherpenzeel (Specs Hildebrand).

Maar ook overleed Chuck Jones, de geestelijke vader van Roadrunner, de supersnelle renkoekoek uit de gelijknamige tekenfilmserie. Jones was de man die Bugs Bunny peper in de kont stopte en van Daffy Duck een cynische en soms demontabele pesteend maakte. Alleen daardoor verdient Jones al een plaatsje in de eeuwige artistieke jachtvelden...

Jip en Chuck...klinkt als een mooi koppel!

Door Suffie

Zondag 24 Februari 2002 te 11:43 am

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.