Suffie is de klos

Geen reacties

Na een dag vol noeste arbeid, sloot Suffie gisteravond op de ringweg aan in een file van zo'n 20 kilometer. Omdat Suffie daar geen zin in had, pakte Suffie de eerstvolgende afslag en reed naar de werkplek van goede vriend H. Suffinnetje en Kleine Suffie zouden, zoals telefonisch overeengekomen, alvast de dis tot zich nemen en Suffie zou met H. een patatje scoren, in afwachting van het oplossen van de files. Dus parkeerde Suffie de suffiemobiel voor de deur bij het werk van H. Maar H. voelde weinig voor patat en Suffie stemde in met het telefonisch laten komen van de pizza.

Toen Suffie zo'n anderhalf uur later, rijkelijk verkwikt en aanmerkelijk aangedikt, aan de voorzijde van het gebouw naar de auto schommelde om alsnog de thuisreis te aanvaarden, lag de ruit van Suffie's achterportier in gruzelementen op de achterbank, en was Suffie's tas, met daarin onder meer een bende belangrijke papieren en twee zakcomputers, verdwenen.

Nadat Suffie stoom af had geblazen met het luidkeels oplepelen van het complete arsenaal verschrikkelijke ziektes en godslasteringen dat Suffie rijk is, spoedde hij zich de wijk in met een tamelijk zwaar voorwerp in de hand, teneinde de daders van deze wandaad te vergasten op een spontane fontanelreconstructie. Gelukkig voor Suffie en dader een vruchteloze poging, ondanks de hulp van H. en zijn collega's.

Suffie was boos, verdrietig, teleurgesteld, beschaamd en bovendien opgescheept met een auto zonder ruit en een heleboel glas in de cabine. Suffie is ondertussen het traject ingegaan van aangiftes, verzekeringen, Carglass, noodruiten, bonnetjes, slachtofferhulp en ander ongemak. En Suffie is nog steeds licht verdrietig en een beetje boos...

Maar echte frustratie en woede zien we vooral in de ogen van H. die mijn suffiemobiel voor zijn werk had toegestaan. Hij werkt namelijk op een politiebureau...

Door Suffie

Woensdag 27 Februari 2002 te 7:49 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.