Stuk, cola en hoofdpijn

Geen reacties

Suffie is niet meer de Suffie die iedereen denkt dat hij is. Suffie heeft nu een gezicht, tenminste voor de mensen die gisteravond op de weblogmeeting waren, of die de nu al legendarische foto's van Heijblok reeds hebben mogen aanschouwen. Suffie is herkend, Suffie is 'stuk' zoals dat zo mooi heet. Maar Suffie laat zich er niet van weerhouden om wat indrukken te delen:

Suffie's stukke oren werkten in combinatie met de harde techno bepaald demotiverend in zijn pogingen om een verstaanbaar gesprek met Mar10e aan te gaan. Dan maar email...

Van Patrick moet nog maar afgewacht worden of hij ook andere truien heeft, wel weet Suffie dat hij een verrassende drankkeuze heeft.

Voor de awards voor de meest beweeglijke weblogger in Breda, gooit Gaby absoluut hoge ogen. Die voor de meest aanstekelijke grijns heeft hij al binnen.

Over het door Suffie gruwelijk in stroomversnelling gebrachte gevulde koekendebacle, zijn de laatste woorden met Juul vermoedelijk nog niet gesproken.

Ongeveer 500 meter voor het eindpunt ontdekken Suffie en Els dat ze ooit een tijdje dezelfde baas hebben gehad...

Bij het ontbreken van een tafelstatief kunnen twee gestapelde bierglazen goede diensten leveren, hetgeen Heijblok in zijn creativiteit demonstreerde.

Funxiun neemt een juiste beslissing om van te voren reeds te stellen dat zijn MKS-30 het huis niet zal verlaten.

Het gevaar van het Bob-zijn, is dat je wel degelijk een cola-vergiftiging kan oplopen.

Uniquehorn is niet zielig.

Punkey's leveren goed werk! Waarvoor dank..

En Luna? Ach...Luna...(zucht)

Verder heeft Suffie besloten niets over de weblogmeeting te schrijven. Suffie heeft namelijk een beetje hoofdpijn...

Door Suffie

Zaterdag 02 Maart 2002 te 1:54 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.