Boelkloedig??

Geen reacties

Suffie vreet zijn pen op, zuipt te veel koffie, schijt zich leeg en blaft zijn gezin af. Herkenbaar? Juist: examenvrees. Morgen verdedigt Suffie zijn scriptie over een aantal bedrijfsmatige verbeteringen in zijn organisatie en studeert dus officieel af. Haleluja!! Maar Suffie heeft het druk gehad en de voorbereiding is dus niet optimaal.

Suffie staat bekend om zijn rust en geduld, zijn vermogen om ontspanning en helderheid aan te boren bij anderen. Suffie is voor velen de heipaal in woelige tijden. Maar Suffie is een binnenvetter, zijn koelbloedigheid is slechts schijn. Diep van binnen vinden op dit moment op diverse niveaus anti-peristaltische bewegingen plaats als fysieke manifestaties van Suffie's heftige gemoedsbewegingen. Suffie is pudding, Suffie is slap, Suffie is kwetsbaar..

Suffie heeft ernstig behoefte aan een schouderklopje...

Blieft... duim voor Suffie..!!??

Door Suffie

Maandag 04 Maart 2002 te 11:47 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.