Intellectualiteit ten top

Geen reacties

Eén van de belangrijkste kenmerken van de hedendaagse, gemiddeld begaafde mens is het vermogen om samenhang te ontdekken in op het oog totaal van elkaar verschillende onderwerpen. Daar hoort echter ook een stukje bewustwording bij, zo zouden veel mensen bij het samenstellen van hun jaarlijkse goede voornemens een veel hogere mate van effectiviteit kunnen bewerkstelligen als ze deze wat minder als losstaande doelen en wat meer in z'n totaliteit zouden gaan beschouwen.

Neem deze: Iedereen is bekend met het fenomeen dat de tranen in je ogen springen als je handmatig een neushaar uittrekt. Door dit nu te doen op het moment dat ik gewend ben om mijn droge ogen te bedruppelen, ledig ik het ene probleem met het andere. Kwestie van voortaan een pincetje bij me te steken in plaats van mijn oogdruppeltjes.

God, wat ben ik goed!

Door Suffie

Zondag 23 Januari 2011 te 09:40 am

Geplaatst in Default

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.