Knipperlicht...

Geen reacties

Ooit, vele kilo's geleden, was Suffie een waar feestbeest. Zeker als puppy was Suffie behoorlijk populair onder de meisjes. Op zijn beurt waren er ook veel meisjes die door Suffie werden aanbeden. Opvallend was dat daarin overigens weinig overlap zat. En zelfs als deze wederkerigheid aanwezig was, dan was Suffie zich daar niet altijd van bewust. Suffie kwam laatst een dame op straat tegen die in een ver verleden ernstig, maar van een afstand door Suffie werd bemind. In het gesprek dat volgde, bekende de dame in kwestie met enigszins rood aangelopen konen, dat zij al die tijd in stilte verliefd op Suffie was geweest. Suffie en de dame lachten smakelijk en liep elk verder. Eenmaal terug in de auto vrat Suffie uit pure frustratie een stuk uit zijn stuur.

Een speciaal geval was M. Suffie leerde M kennen toen hij een onhandige puber was en zij een lieflijk bakvisje. Suffie werd er door zijn schoonzusje op gewezen dat M ernstig achter Suffie's broek aanliep. Toen Suffie zich daarvan bewust werd en de moed bijeen raapte om actie te gaan ondernemen, had M net de moed opgegeven en zich verbonden aan een ander vriendje. Suffie vond troost bij een ander vriendinnetje en mistte daardoor het moment dat M haar vriendje de bons gaf.

En zo liep M nog jaren als een rode draad door Suffie's leven. Toen Suffie's eerste serieuze relatie op de klippen liep, ging M net samenwonen. Toen Suffie bij Suffinnetje introk, was M net weer bij haar moeder gaan wonen.

Vreemd genoeg hebben Suffie en M deze situatie nooit uitgesproken. Enkele maanden geleden kwam Suffie M bij een verjaardag tegen, met haar echtgenoot en haar twee kinderen. Ook deze keer werd er netjes en vriendelijk gedag gekust en werden de koetjes en kalfjes plichtmatig uitgewisseld. Maar ook deze keer knetterde de elektriciteit zo ernstig, dat zelfs Suffinnetje de ozon kon ruiken.

Suffie vindt het wel prima zo, het hoort er gewoon bij. Misschien, in een verre toekomst, als Suffie oud en grijs is en zijn laatste jaren slijt in één of ander ouderencomplex, komen Suffie en M elkaar op het juiste moment tegen. Suffie moet er maar niet aan denken?

Door Suffie

Zondag 10 Maart 2002 te 8:04 pm

Geplaatst in Vroegâh

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.