Suffie's beursberigheid (2)

Geen reacties

Hoera, een internetcomputer in het perscentrum! Dat betekent een dagelijkse update van Suffie's belevenissen.

Gisteravond om 18.30 uur in het hotel aangekomen, na een prima rit met de inmiddels gerepareerde Suffiemobiel. In afwachting van de komst van de rest van de redactieleden werd op ??n der kamers de eerste fles geopend. Toen het reisgezelschap voltallig was, volgde fles twee. Vervolgens werd afgereisd naar een geschikte voederplaats. Oh, verrassing! Onze favoriete eetschuur, waarvan wij gehoord hadden dat de eigenaar vorig jaar zijn poorten zou hebben gesloten, had speciaal voor ons (lees: voor deze goed bezochte beurs) de tent opengehouden tot zondag. Helaas waren de oesters op, deze zouden echter vanavond alsnog worden aangeboden. Het weerzien werd uiteraard gevierd met een fles Ch?teauneuf du Pape, en omdat je op ??n been niet kunt lopen, volgde al gauw nummer twee. Na het be?indigen van de Coquilles St Jacques en de kalfsniertjes werd de maaltijd afgesloten met een ferme dosis eau de vie (Poire Williams!!). Overigens weet Suffie zeker dat dit niet van invloed kan zijn geweest op Suffie's gestel. Het waren de biertjes tussendoor die het hem deden...

Suffie's hotel is schoon en eenvoudig. Groot pluspunt is dat zich onder de beschikbare TV kanalen een zender bevindt die 24 uur per dag recreatief sociaal antropologische natuurstudies uitzendt. Vooral 's morgens vroeg blijkt dit uiterst motiverend. Bijkomend verschijnsel is dat de beursberigheid zich al op dag twee begint te manifesteren.

Tijdens het ontbijtbuffet werd Suffie al geconfronteerd met een tamelijk anatomisch correcte Duitse Dame, die het behaagde om Suffie's hormoonspiegel te verstoren door keer op keer zeer wulps langs Suffie's tafeltje te flaneren. Overigens viel het Suffie op dat een groot deel van de mannelijke aanwezigen met een eenzelfde blik het tafereel gadesloegen.

Kennelijk hadden ook zij die fijne zender ontdekt..

Door Suffie

Woensdag 13 Maart 2002 te 09:50 am

Geplaatst in La musique, Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.