Suffie's beursberigheid (3)

Geen reacties

Beursdag ??n is achter de rug. Moede voeten en stapels persmappen en folders. Suffie is hardhollend de beurs over geweest. Een hele onderneming want het complex is dermate groot, dat het ons eigen RAI complex doet slinken tot het niveau van de Dorpsgehoorzaal in Kutkrabbeveen. Op de beurs is Suffie nog drie keer tegen de gisteren genoemde Duitse dame aangelopen. Misschien heeft het iets te betekenen, misschien stom toeval...

Maar Suffie heeft ook minder leuke dingen meegemaakt. Min of meer voor de grap heeft Suffie bij een audiologisch bedrijf zijn gehoor laten meten en de resultaten logen er niet om. Suffie heeft op 2000 hertz een enorme dip in zijn rechteroor zitten, zo ernstig zelfs, dat Suffie onmiddellijk het advies kreeg om contact met een oorarts op te nemen, en in ieder geval geen muziek meer te maken zonder adequate gehoorbescherming. Suffie heeft zich tijdens de lunch in het perscentrum laten troosten door de redactieleden, uiteraard ondersteund door een paar biertjes.

De eerste drie dagen is de beurs alleen toegankelijk voor mensen die professioneel met muziek bezig zijn, dus technici, pers, handelaars en musici. Pas in het weekend is ook het grote publiek welkom. Gevierde muzikanten nemen altijd graag hun vriendinnetjes mee, omdat dit vaak dames zijn met wie je graag gezien wilt worden. Suffie zou dat dus niet doen, wetende in welke geestelijke gesteldheid de meeste meerdaagse beursbezoekers zich bevinden en met welke ogen zij het vrouwelijk schoon bekijken. Suffie heeft zich in ieder geval kostelijk vermaakt, maar is vergeten welke muzikanten er nu eigenlijk waren.

Gisteravond wederom naar de vertrouwde eetgelegenheid, waar nu de verse oesters volop aanwezig waren. Uiteraard heeft Suffie er een stuk of wat naar binnen laten glijden. Daarna was het de beurt aan de lamscarr?'s met honing, feestelijk weggespoeld met nog een flesje Ch?teauneuf du Pape. Na de dis was het tijd voor emotie. Met een brok in de keel nam de eigenaar, die de harde kern van de redactie reeds 25 jaar mocht vergasten, afscheid. Om het verdriet te vergeten, liet hij de fles Obstler op onze tafel achter. Toen Suffie een paar uur later door de gangen van het hotel heen zwalkte, kwam hij prompt die Duitse juffrouw weer tegen. Deze keer zei ze uiterst vriendelijk goeienacht en liet een prachtige glimlach zien.

Dus terug op de kamer maar weer even de televisie aan. Maar deze keer heeft Suffie het geluid iets harder gezet..

Door Suffie

Donderdag 14 Maart 2002 te 10:47 am

Geplaatst in La musique, Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.