Suffie's kaart van de werkelijkheid

Geen reacties

Afgelopen dag was een goede dag voor beursgangers als Suffie. De goede contacten zijn gelegd, de juiste producten zijn besproken en de juiste beslissingen zijn genomen. En Suffie was niet eens bijzonder moe. Suffie is met name tevreden over de beslissing om stante pede een paar gietmallen voor gehoorbescherming te laten maken. Over enkele weken heeft Suffie een stel oordoppen op maat, die niet alleen Suffie's oren beschermen, maar door de inbouw van twee speakertjes ook nog eens gebruikt kunnen worden als personal monitors.

Gisteravond was vooral een klassieke avond, die begon met een ontmoeting met de werkelijk beeldschone Russische pianiste Elena Bezprozvannykh, waarvan Suffie ernstig onder de indruk was. Daarna werd Suffie, met behulp van een heus kostuum, omgekat tot heer en vergast op een uitgebreid concert plus diner ter ere van pianofabrikant B?sendorfer. Suffie mocht handjes schudden met stampen bobo's, captains of musical industries en klassieke artiesten waar Suffie nog nooit van gehoord had. De wijn vloeide daarbij niet alleen rijkelijk, maar ook elegant en duur...

Toen Suffie uiteindelijk vannacht op zijn rug in bed lag, gapend tegen een dame op TV die haar uiterste en vergeefse best deed om geil te kijken, terwijl ze haar kleren afstroopte, openbaarde zich de Enige Echte Waarheid voor Suffie: beursberigheid bestaat niet. Het is een illusie, bedoeld als bliksemafleider voor de gevoelens van eenzaamheid, verlorenheid en heimwee die je voelt als je alleen bent in een grote, vreemde stad zonder de vertrouwde mensen aan je zijde. Een illusie waarmee mannen in de lobby van het hotel hun onzekerheid tegenover elkaar verbergen door de macho uit te hangen en te zuipen, zodat ze niet tegen elkaar hoeven te zeggen dat ze hun thuis missen. Beursberigheid is een schild waarmee je je kwetsbaarheid verbergt en je mannelijkheid ten opzichte van anderen overeind houdt (Mond dicht, Freud!), een alibi om je partner niet te hoeven missen. Beursberigheid bestaat niet, maar wel de moed om door de telefoon te durven zeggen 'ik mis je. Ik hou van je en morgen ben ik weer bij je.'

En toen viel Suffie in slaap..

Door Suffie

Vrijdag 15 Maart 2002 te 10:53 am

Geplaatst in La musique, Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.