Suffie en Pim

Geen reacties

Er zijn loggers die ene Adam Curry uit de loglijst hebben gemieterd vanwege zijn lofzang op Professor Pim. Jammer!

Daarmee doe ze namelijk wat zij Pim kwalijk nemen: mensen die niet meegaan met hun wereldbeeld diskwalificeren en isoleren. Zou dat een nieuwe trend worden in Nederland? Mensen met een afwijkende mening worden niet langer gehoord of tegengesproken, maar genegeerd, bespot en met taarten bekogeld. Dat is het resultaat van een kleine eeuw democratie in Nederland.

Nee, Suffie gaat niet stemmen op Pim. Suffie vindt CAO en WAO broodnodig, Suffie vindt Nederland niet vol en Suffie stoort zich mateloos aan de botte en generaliserende opmerkingen van de haarloze hondenheld. Maar het feit blijft dat Pim de vinger feilloos op een aantal zeer pijnlijke plekken in onze samenleving legt: de wildgroei in ons sociale stelsel, het falen van het asielzoekersbeleid, de spaghetti in onze zorgregels en de veel te lang genegeerde pijnpunten in onze multiculturele integratie.

De geschiedenis herhaalt zich. Eens in de zoveel jaren staat er iemand op om ons te confronteren met zaken waarvan men in Den Haag heeft verkozen ze te negeren of te bachateliseren. En omdat hij daarbij (te) straffe taal gebruikt wordt hij gekielhaald, neergesabeld en uiteindelijk uit de politiek afgevoerd. En wat kunnen wij daarbij dankbaar putten uit onze ervaringen met rechts-extremisme, Janmaten en Glimmervenen. Duw iemand met een grote bek in een hokje en hij verdwijnt vanzelf van het toneel. De door hem aangeslingerde problemen worden als 'gevoelig' in de ijskast gezet. En zo wordt in Nederland weer een nieuwe periode van politieke correctheid veiliggesteld.

Jammer....

Door Suffie

Zondag 17 Maart 2002 te 11:40 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.