Trilmodus

Geen reacties

Nog een krappe twee weken en dan is het verboden om als bestuurder van een auto een telefoon in je hand te hebben. En terecht, maar waarom alleen een telefoon? Suffie heeft wel gekkere dingen gezien: mensen die zich schoren, die hun wimpers deden, die koffie zetten, die faxen verstuurden en mensen die met allerlei andere dingen bezig waren dan autorijden. Zo moet je ook niet gek opkijken als er iemand in de file naast je zit te masturberen! Suffie zat eens in een autobus die door Parijs heen reed met een aantal mede- middelbaarscholieren, toen naast de bus voor het stoplicht een kerel stopte die zich doodgemoedereerd af zat te trekken. Toen hij doorhad dat een aantal schoolmeisjes in de bus zich aan hem zaten te vergapen, rukte hij zich naar een snelle climax, wat hem prompt op een claxonconcert van de mensen achter hem kwam te staan.

Een bevriende politieman kwam eens midden in de nacht bij een dodelijke aanrijding op een kaarsrechte en doodstille weg, waarbij een vrouw met hoge snelheid tegen een boom was gereden. De schouwarts die de dood moest vaststellen, hoorde een vreemd geluid en ontdekte na enig zoeken dat de vrouw een nog werkende vibrator ingebracht had zitten. Vermoedelijk was haar hoogtepunt de oorzaak geweest van het dieptepunt in haar rijtechnieken.

Als man heb je daar toch minder last van. Sterker nog, zo'n opblaaspop kan mooi als extra airbag dienen als het mis gaat...

Door Suffie

Dinsdag 19 Maart 2002 te 11:15 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.