De eerste gelukzalige ongelukkige...

Geen reacties

(gastlog van Marti)

Hoewel Blogger in elk geval geen vreemd terrein is [na 3 maanden babbelen bij de Riagg ging het trouwens wel weer] zit ik hier met kriebels in mijn buik van de zenuwen. Schrijven in eigen huis is tot daar aan toe, maar nu ben ik bij Suffie. En Suffie wil ik niet tegen me in het harnas jagen door een ondermaatse prestatie neer te zetten. Z?ker niet na het mooie stukje wat hij bij mij postte... U begrijpt, de druk is hoog. Toch is dit gastschrijven een hele leuke manier om elkaar, hoe virtueel dan ook, beter te leren kennen. Dankzij het loggen weet ik nu bijvoorbeeld dat zowel Suffinnetje als ik het gras leggen, en dankzij de nadere kennismaking voor de gastoptredens weet ik ook dat onze mannen 's avonds voor de [broodnodige en zeer verdiende] avondmaaltijd zorgen. Zo kan het dus ook. Zo leer je loggend Nederland [en omstreken] kennen zonder een IRL te hoeven afkondigen. En we voegen wat toe aan elkaars werk in plaats van elkaar virtueel te lijf te gaan. Onze bezoekers krijgen ook wat te doen: de diverse logs afspeuren w??r we schrijven. En wat, want de stukjes zijn altijd anders dan op het eigen log. Misschien kom je zelfs wel iemand tegen wiens log je nog niet ontdekt had. Het lijkt mij dat alle partijen hier lol van hebben.

[Inmiddels heb ik de keuken ontdekt en een kop koffie genomen. Dank je wel! Voel me meteen wat meer op mijn gemak hier in den vreemde...]

Terwijl ik blijf hopen op de inspiratie voor een meesterwerkje ontkom ik er niet aan om het virtuele bestaan weer te ruilen tegen het leven van alle dag. Mijn zoontje loopt zojuist de woonkamer in met de mededeling dat hij toch weer misselijk werd en dat de soep en koekjes in deels verwerkte vorm ??k 'naar bed zijn gegaan'. Zucht, waarom nu juist dit gedoe altijd IRL? Juist nu een delete of 'nieuw werkblad' zo gewenst is...

Door Suffie

Maandag 15 April 2002 te 10:12 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.