Vaderfiguur

Geen reacties

Afgelopen nacht droomde Suffie intens van zijn tot op heden zorgvuldig geheim gehouden verhouding met soapster en publiekslekkertje Georgina Verbaan. Tijdens een groot meerdaags familiefeest (haar familie), op een warme en zonnige lokatie, vonden wij de tijd gekomen om het aan de wereld kenbaar te maken en probeerden wij voor het eerst onze levens aan elkaar aan te passen.

Dat viel niet mee! Suffie, die net in de voorbereiding zat van een grote muziekbeurs in Rotterdam, moest zich plotsklaps hip gaan gedragen en zijn taal aanpassen aan de huidige jongerencultuur. Suffie diende nu te gaan luisteren en swingen op de muziek van K-otic, Sita en Krezip, terwijl zijn Genesis albums naar zolder verdwenen. Suffie moest zijn best doen om vurig en energiek over te komen en vooral niet in de valkuil te lopen om haar vaderlijk te liefkozen, of haar 'm'n kleine meisje' te noemen. Aan de andere kant deed zij haar best om haar leeftempo iets te temperen, om af en toen eens gezellig bij me te zitten met een drankje, terwijl haar vrienden en vriendinnen nonstop de dansvloer uitsleten. En toen ze 's avonds laat een ethablissement wilde bezoeken, waarvan wij beiden het idee hadden dat hij iets te wild en uitputtend voor mijn gematigde levensstijl was, kwam ze netje aan me vragen of ik het niet erg vond dat ze alleen ging, terwijl ze een teder kusje op mijn voorhoofd plaatste.

Pas toen ze midden in de nacht zachtjes mijn kamer binnenkwam, haar tengere, warme lijfje in mijn armen nestelde en voorzichtig een gevoelig plekje in mijn nek kuste, werd ik mij bewust van de dingen die we wel gemeen hadden en hoe fijn dit kon zijn.

Maar, ja.... de wekker is onverbiddelijk.

Door Suffie

Dinsdag 16 April 2002 te 10:17 am

Geplaatst in Mooi & Warm, Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.