Mannentaal

Geen reacties

Toen Suffie als krullenjongen aan de slag ging bij zijn huidige werkgever, was hij de puberleeftijd ternauwernood voorbij. Suffie kwam te werken met een groot aantal jongens van ongeveer dezelfde leeftijd. De 'men only' mentaliteit van het bedrijf had onmiddellijk zijn invloed op de sfeer en de conversatie. Suffie kon nog geen vijf minuten met iemand samenwerken, of het gesprek ging over neuken, tieten en lekkere wijven (Suffie had dispensatie voor het onderwerp voetbal). Suffie heeft jarenlang aangenomen dat dit de enige mogelijke vorm van conversatie tussen mannen was, totdat Suffie's vriendinnetjes tekenen van afkeuring begonnen af te geven.

Toen Suffie jonge collega's ging begeleiden, werd Suffie geacht, in het kader van zijn voorbeeldfunctie, hiermee op te houden en de schijn op te houden, dat hij een nette, integere werknemer was. En toen Suffie na enige jaren de stoel van de chef beklom werd er zelfs van hem verwacht, dat hij zijn collega's daarin ging corrigeren, in het kader van integriteit, klantvriendelijkheid en gewenste omgangsvormen. Met name is die tijd is Suffie verworden tot een nette en aimabele man, die nooit kon worden betrapt op het bezigen van ongepaste taal. Suffie denkt ook dat hij aardig wat stof zou hebben doen opwaaien als hij in de samenwerking met een jonge, frisse, vrouwelijke collega zo terloops had laten vallen dat hij wel in zou zijn voor een stevige dosis orale seks.

Suffie heeft zich tijdelijk in het vakonderwijs gestort en wordt daarbij sinds kort vergezeld door een mede-docent, die op Suffie's werkplek nog onder Suffie's jurisdictie viel. Omdat Suffie en de desbetreffende collega in dezelfde negorij woonachtig zijn, wordt er tamelijk driftig gecarpoold. Na enkele weken vrolijk babbelend heen en weer te hebben gereden, bleek dat beide betrokkenen de behoefte gevoelden om zo af en toe eens ouderwets en botweg over neuken en pijpen te lullen. Een ouderwets en vertrouwd gevoel!

Zo af en toe heeft een man dat kennelijk nodig. Even maar....

Door Suffie

Donderdag 18 April 2002 te 10:49 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.