Doppen

Geen reacties

Gisteren kwamen ze, over de post: Suffie's oordoppen.

Trouwe lezers van deze log, wisten het al... Suffie heeft door jarenlange intensieve muziekbeoefening een gehoorbschadiging opgelopen. Rechts iets meer dan links, wat te verklaren is door het feit dat Suffie altijd rechts met zijn kanus tegen de sidefill monitoren heeft gestaan. Op de afgelopen Frankfurter Musikmesse, heeft Suffie in de 'Orhmobil' van het Duitse bedrijf Hearsafe zijn gehoor laten meten en is zich het apelazarus geschrokken. Suffie heeft derhalve meteen oorafdrukken laten te maken en een zet oorbeschermers besteld, met lineaire demping, dus alle frequentiegebieden even veel onderdrukt. Het is de bedoeling dat ik deze laat doorgroeien tot een compleet in-ear monitorsysteem, waarmee ik op het podium superveilig en comfortabel kan spelen.

Gisteren kwamen ze dus. Twee raar zacht aanvoelende doorzichtige kwakjes met plastic schijfjes er in... Suffie moet eerlijk zeggen dat ze comfortabel zitten en prima dempen. Straks voor het eerst repetitie met die dingen. Suffie is heel benieuwd...

Voor de genen die op de site van Hearsafe wil kijken wat Suffie heeft. Suffie heeft de HR-15 in huis en het HS-15 systeem op afroep besteld.

(foto niet meer beschikbaar)

Door Suffie

Zondag 21 April 2002 te 11:36 am

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.