Hoe ken dat nou???

Vijf reacties

Is het u wel eens opgevallen dat de batterijen in vibrators een veel langer leven hebben dan die in digitale camera's, walkmans en zaklantaarns? Dat is opvallend, omdat je zou denken dat de kinetische energie die zo'n ding levert veel meer stroom zou vergen dan een simpel en zuinig electronisch ding. Dat bewijst Suffie's stelling dat batterijen per definitie onbetrouwbaar zijn. Suffie heeft dan ook een hekel aan batterijen en werkt het liefst met apparaten die op het lichtnet aan te sluiten zijn. Dat zet Suffie overigens voor een vervelend dilemma, want Suffie heeft namelijk een hekel aan netadapters en losse voedingen. Meestal zitten daar priegelige draadjes aan, met slechtpassende stekkertjes, en bovendien hebben ze de vervelende neiging om er op de meest ongelukkige momenten mee uit te scheiden. Draden maken een mens ook minder mobiel, omdat ze de aanwezigheid van een stopcontact behoeven. In dat licht gezien is de constatering over de levensduur van batterijen in seksspeeltjes een gelukkige. Suffie zou er namelijk van gruwen om een voorwerp, waarmee een rechtstreeks contact bestaat met het lichtnet, in iemands lichaamsholtes in te brengen. Dat is vragen om ongelukken. Overigens heeft Suffie wel eens de tip gekregen om batterijen die wat minder worden enige minuten in de hand te houden en dan in het apparaat terug te plaatsen. Door de lichaamswarmte zou de batterij meer stroom gaan afgeven. En met deze simpele uitleg komen we weer terug bij de kern van het verhaal...

Door Suffie

Dinsdag 23 April 2002 te 10:46 pm

Geplaatst in La musique

vijf reacties

 1. Hebben jullie niet opgevallen dat de wereld in gevaar is.
  De is heel veel violence en de natuur is niet meer hoe het was,omdat mensen daar bouwen en ze haken de bomen af wat niet hoort en zo is er minder rijgen,de dieren gaan dood omdat ze gein eten bijna hebben en de waten is ook op aan het gaan omdat we te veel gebruiken.Dus we moet meer de wereld helpen om het beter te maaken. Ik ben alles aan het doen voor dat het echt beter gaat,maar op mijn eentje kan dat niet, dus ik hoop dat jullie zo lief willen zijn om echt te helpen en de wereld weer een paredijs van maaken.

   Sarai

  Sarai

  28-02-’04 17:05

 1. Verrek ja, ik dacht al: Wat gebeurt er nu??

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  28-02-’04 19:42

 1. Hallo ik heb dat gelezen van Sarai en ik ben blij dat imaand goed voor de wereld is en ik denk dat er meer mensen moeten die zo denken.
  Nou het is nog waar ook dat de wereld in gevaar is, zien jullie dat niet of zo,kijk naar de klimaat,het gaat meer warme zijn en de reigen gaat minder zijn en de dieren die gein bos meer hebben, dat is toch niet normaal. En dat is allemaal omdat ze bouwen te veel overal op wereld,wat doen ze toch met onse wereld?en de fabriken zijn ook niet goed voor de klimaat en de autos ook niet,de mens denkt alleen maar aan geld,en ze willen alles modern hebben,maar dat moet gestopt worden de zijn genoeg huisen voor mensen in te kunnen leven.Stop met bouwen en help de natuur weer hoe het was lieve mensen,kom en probeer once wereld weer een mooie wereld maaken.we moeten echt.

   Gloria

  Gloria

  29-02-’04 20:59

 1. Ow.. lieve Gloria! Zou het kunnen dat je Sarai gelezen hebt omdat jullie hetzelfde ip-adres hebben??

  Gaan jullie nu weer ergens anders spelen?

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-02-’04 21:06

 1. Dat is waar ja dat we de zelfde adres hebben en dat weet ik ook wel lieve Soffie,maar daar gaat het niet om,we zijn ook zusen dus.Maar is dat alles wat je er van kan zeggen nou leuk hoor.Maar wij doen alles voor de natuur ook en we gaan door tot het echt beter gaat worden,die arme dieren die dood worden gemaakt door mensen voor geld,ik vindt het wel jamer dat niemand wil helpen om de wereld beter te maaken,de zijn wel mensen die helpen maar de moeten meer mensen zijn om weer een mooie wereld de van maaken.
  Ik heb heel veel gezien op de wereld en het is echt niet goed,het is niet meer hoe het was,en de wereld is net als een lichaam,want als je een lichaam te veel misbruikt gaat die niet goed en zo is het net als de wereld als die te veel misbruikt gaat die breken.Maar ook wat waar is,dat de wereld is niet alleen voor de mens het is van onse allemaal, dus van: De dieren ,de planten van onse en veel meer… We moeten dus meer respect hebben aan dieren en meer lief zijn aan andere mensen en logis ook respect hebben aan de rest en als imand raar doet praat met hun en kijk waar de probleem is of zo. En heb respect voor de wereld want we zijn hier ook voor de wereld te verzorgen.

   Gloria

  Gloria

  02-03-’04 12:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.