Ontspannende lectuur

Geen reacties

Er zijn mensen die in hun toilet moppenboekjes of tijdschriften hebben liggen om tijdens de ontlading van de dagelijkse digestieve voortgang te kunnen ontspannen. Anderen nemen een krantje mee of amuseren zich met de mopjes op de scheurkalender. Suffie heeft op zijn 'contactruimte met de onderwereld' altijd een exemplaar liggen van Oor's Pop-encyclopedie. In Suffie's muzikale hoogtijdagen was Suffie aardig ingeschoten in de popwereld, maar tegenwoordig moet Suffie daar best moeite voor doen. Uiteraard haalt Suffie niet al zijn kennis uit deze dikke donder, veel komt gelukkig nog steeds uit Suffie's contacten, televisie, internet, radio en natuurlijk aangekochte platen. Maar Suffie moet af en toe even wat kruisverbanden kunnen leggen, of kunnen nalezen hoe het ook al weer in die en die periode zat met de band. En daar is het naslagwerk heel geschikt voor. En zo slaat Suffie nog regelmatig vrienden en kennissen om hun oren met zijn kennis van de internationale popmuziek. Hoewel, daar zit natuurlijk ook gevaar in. Zo wist Suffie enige weken geleden, tijdens een feestje bij vrienden, moeiteloos de complete line-up van de groep Yes op te noemen, tijdens de opnames van de elpee Relayer. Hierop wendde ??n van de aanwezigen zich tot Suffie en zei met een grijns op zijn gezicht:'wel, zeker veel last van je darmen gehad de afgelopen tijd...'

Door Suffie

Woensdag 24 April 2002 te 11:06 am

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.