Vette Spam

Geen reacties

Er gaat geen dag voorbij, of Suffie's priv? mailbox zit vol met spam. Suffie wordt doodgegooid met berichten van mensen die wat willen verkopen, die je willen laten gokken, die willen dat je op hun site met vieze plaatjes inbelt of hun software download en laat registreren. Suffie heeft dat tijdenlang heel vervelend gevonden, maar het hoort er nu eenmaal bij. Als je een brievenbus hebt, ontvang je foldertjes, heb je een mailbox, dan ontvang je spam. Niets aan te doen.

Van de week ontving Suffie echter een mailtje waarbij dit wat anders lag. Het betrof hier een gedigitaliseerde fotografische afbeelding van twee meiskes, aan het eind van de tienerleeftijd, die wang aan wang met een olijke en lieve glimlach de fotograaf aankeken. Op zich een lieflijk en rustgevend tafereel, ware het niet dat ??n van hen een verslappend mannenlid, vermoedelijk van de fotograaf, tegen haar lippen tikte, terwijl de ander met haar vinger een draad trok uit een spermaspoor dat kriskras over hun beider gelaat liep.

Nu is Suffie op zich geen tegenstander van diergelijke taferelen, mits de bijkomende omstandigheid bestaat dat Suffie de beide dames, nahijgend en met bonzend hart een stukje keukenrol aanbiedt. Maar Suffie vindt het wel ergerlijk dat dit soort afbeeldingen ongevraagd op Suffie's beeldscherm verschijnen. Suffie is niet bang dat Suffinnetje in katzwijm achterover dendert als zij een keertje haar mail opent en wordt geconfronteerd met een soortgelijke prent, maar Suffie ziet Kleine Suffie al vol verontwaardiging en op hoge toon informeren waarom die twee meisjes onder de douche wel met papa's plasser en de shampoofles mogen spelen.

Daarom bij deze een oproep aan de dames en heren spammers om voortaan Suffie's mailbox over te slaan. Vindt u het toch noodzakelijk om Suffie langs deze weg te wijzen op uw diensten en producten, houdt u dan in ieder geval aan de regels der discretie en wellevendheid, zoals die ook door de bezorgers van de eerder genoemde foldertjes worden gehanteerd.

Okee, Suffie heeft in zijn brievenbus tussen de foldertjes wel eens een aantal naaktfoto's van de buurvrouw aangetroffen. Maar dat had een andere reden...

Door Suffie

Donderdag 02 Mei 2002 te 1:57 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.