Suffie bouwt een buitenkast

Geen reacties

Suffie's computer staat al weer twee jaar op zo'n goedkoop wit spaanplaatmeubeltje dat al sinds de assemblage in elkaar dreigt te storten. Daarom vond Suffie het van de week tijd om een nieuw computermeubel te maken. Hij moest stevig, ruim en groot worden, dus kocht Suffie een paar flinke panelen MDF, liet deze op maat zagen en ontworp een kast waarin zonodig een complete familie Siberische bootvluchtelingen kon onderduiken. In de afgelopen dagen werd er in Huize Suffie dan ook druk geschilderd, gezaagd, geboord en gemeten.

Suffie zag het echter gisteren niet zitten om de boel binnen in elkaar te gaan zetten, terwijl buiten de mussen dood van het dak vielen. Dus heeft Suffie alle losse planken en onderdelen de tuin in gesleept en is daar fijn in het zonnetje gaan zitten deuvelen en schroeven. Wellicht ziet u de bui al hangen... Nu de assemblage van al dat moois namelijk in de slotfase is beland, blijkt het gevaarte niet meer door de schuifpui naar binnen te kunnen...!!

Suffie ziet zich geplaatst voor een moeilijk dilemma. Suffie kan de kast laten staan en verder gebruiken als opslag voor tuingereedschap, Suffie kan de kast uit elkaar schroeven en binnen weer opbouwen en Suffie kan in het uiterste geval de houten schuifpui uit de rails zetten en het gevaarte alsnog naar binnen slepen.

Suffie moet het nog even overdenken. Hopelijk gaat het de komende dagen niet regenen...

Door Suffie

Vrijdag 10 Mei 2002 te 12:34 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.