Genotstang

Geen reacties

Enige tijd geleden vroeg iemand mij, in het kader van redactioneel onderzoek, om een aantal huis-, tuin- en keukenattributen te noemen die ook als sexspeeltjes te gebruiken waren. Na enig gepeins en gepieker kwam ik niet verder dan een schamel stel wasknijpers en een staafmixer. Gisteravond echter, tijdens het voorgerecht van een bijzonder fijne avonddis, terwijl ik probeerde een escargot uit zijn huisje te pulleken, kreeg een een geniale ingeving: Die tang! Ik had hem gevonden, het ultieme seksspeeltje voor de verveelde huisman of -vrouw! Trek maar eens zo'n ding uit de keukenla en bekijk hem eens. Twee schelpen met mooie afgeronden vormen, zonder scherpe uitstekende delen, door de krachtige veer uitstekend geschikt voor het letselvrij knellen van tepel, voorhuid en andere lichaamsdelen. Door het RVS niet alleen makkelijk schoon te maken, maar ook een uitstekende electrische geleiding gevend en dus breed inzetbaar bij allerlei leuke spelletjes. Bekijk je het gedeelte waarin de slakkenhuisjes geklemd moeten worden eens goed nader, dan kun je niet ontkennen dat het apparaat de perfecte pasvorm heeft om het koppige gedeelte van het mannelijke geslachtsdeel te omvatten. En wil je de spelletjes nog wilder en nog diepgaander, dan herkent iedere amateurgyneacoloog zonder moeite de vormen van een handzaam en hygi?nisch te gebruiken mini-speculum.

Voor de mensen die nu vol afgrijzen naar hun escargot-tang zitten te staren in ieder geval ??n troost: een goed escargot-servies bestaat naast de tang ook nog eens uit een smal en langwerpig vorkje waarmee je de slak uiteindelijk uit het huisje trekt. Vanuit hygi?nisch oogpunt hoef je je dus nooit af te vragen waar die tang allemaal geweest is.

Door Suffie

Zaterdag 11 Mei 2002 te 12:54 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.